Напишете дума/думи за търсене

Музикални виртуози свирят на морския бряг

Само за няколко седмици Cavo beach бе домакин на цяло съзвездие международни виртуози. Артисти, от няколко континента демонстрираха своя талант на плаж Смокиня, като го превърнаха в синоним на световноизвестния остров Миконос.

Joris de CA, Hot Oasis, Consoil Trainin и DuoViolins бяха само част от музикантите, които впечатлиха гостите на морския клуб. Програмата му за месец август е още по-амбициозна. Тя включва изпълнители, които респектират със своята биография и клубна репутация.

Този петък, 6 август, сцената на Cavo е запазена за Светлин Радославов. Svet, както е артистичният му псевдоним, е определян от медиите като феноменален цигулар. И ако често подобен род суперлативи са изкуствени и преувеличени, то в неговия случай са самата истина. Българинът, живее над 25 години в Америка и буквално взривява социалните мрежи със своите модернистични изпълнения на електронна цигулка. Звездата му изгрява в шоуто „Америка търси талант“, след като легендарният Хауърд Стърн го определя като „най-добрия цигулар, който е виждал“. През 2016г., той разплака стотици хиляди българи по целия свят, със своето изпълнение на националния химн. Днес Свет може да се похвали, че е бил на една сцена с Kanye West и Jamie Foxx, а талантът му е забелязан от световни звезди като Бионсе.

На него се пада честта да продължи бутиковите концерти за цигулка, след като миналата седмица DuoViolins буквално разтърсиха гостите на Cavo beach. Димитрис Исарис и Джордж Рафаел Гайтанос са едни от най-търсените клубни артисти от Миконос до Санторини, през Бахрейн, Торонто и Париж. Техните изяви са феноменални и трудно се описват с думи – това са уникални адаптации на класически рок, поп, етно и джаз класики, изпълнени абсолютно на живо. Репертоарът им включва и модерни диско хитове, които умело съчетават със звуците на своите електронни цигулки.

Cavo beach ексклузивно разкрива и своя гост Dj за 14 август – руската клубна сензация Jay Medvedeva.

X