Напишете дума/думи за търсене

Какво казва асцендентът за нас?



7. Изгряващи Везни
Този изгряващ знак означава, че сте социално и приятно същество. Понякога не обичате да допускате околните, но оценявате, когато другите се отварят към вас. Понякога може да бъдете нерешителни, но идвате с добри намерения и искате всички да са щастливи. Вие също сте един от най-дипломатичните сред зодиите.

8. Изгряващ Скорпион
Ако това е вашият асцендент, означава, че харесвате хора, които имат по-интензивна личност от вашата. Това е така, защото се наслаждавате на честността и откровеността. Не харесвате индивиди, които ви харесват, и искате да сте сред истински личности. Вие също искате партньорът ви да е съблазнителен или мистериозен, но по чувствен начин.

9. Изгряващ Стрелец
Вие сте човек, който е душата на купона, който притежава чувства за хумор и е малко луд, но притежавате и емоционална и дълбока страна. Имате свои собствени борби и демони, които не показвате на другите, а се борите с тях мълчаливо.

10. Изгряващ Козирог
Ако вашият асцендент е Козирог, значи сте човек, който осъзнава себе си, организиран е.
Когато става въпрос за вашите цели, винаги сте подготвени. Стремите се към върхови постижения и имате големи очаквания за себе си и за хората около вас. Да си добре облечен и представителен е напълно естествено за вашата особа. Вие обаче сте заземени и не обичате да се фукате.

11. Изгряващ Водолей
Може да ви възприемат като интелектуалец, филантроп и човек с въображение, ако сте стози асцендент. Известен сте и с това, че сте много независими. Това е така, защото се откроявате от тълпата. Харесва ви, когато хората разчитат на вас, тъй като обичате околните да имат нужда от вашата помощ.

12. Изгряващи Риби
Ако Рибите са вашият изгряващ знак, вероятно ще бъдете мечтателни и привързани. Повечето хора вярват, че сте потънали в собствения си свят и не обръщате внимание на другите. Въпреки това, когато срещнете някого за първи път, може да изглежда, че не го слушате активно, но в действителност забелязвате всичко за него, включително мислите, стойката и емоционалните реакции.

       
ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
X