Напишете дума/думи за търсене

Мило, къде са ми чорапите?

Или как онлайн шопингът идва на помощ във връзката на мъжете с модата

Случвало ти се е много пъти, нали? Колкото и чекмеджета да обясниш, че са специално за чорапите им, прилежно изпрани, сгънати и прибрани в тях, неминуемо ще чуеш въпроса: „Мило, къде са ми чорапите?”. Е, как къде, пералното чудовище ги изяде! Но не става да им го кажеш… Поне не всеки път. И на всичко отгоре проблемът не е само в чорапите. Същото се отнася и до ризите, панталоните, блузите, суитчерите и фланелките, маратонките.

Ами стилът им? Романтичните фантазии да излезете, облечени в тон един с друг, или да се изтупате ей така, без повод, често катастрофират с вас с рокля с гол гръб и той по тениска с любимия му отбор. Или онези пораснали момчета, които от април до ноември ходят с комбат бермуди? На плажа или в планината – добре, но в града?! Истината е, че има един-единствен мъж над 40, който може да си позволи денонощно да ходи с комбат бермуди, и това е Чарли от „Двама мъже и половина“.

Да, връзката на мъжете с модата е по-различна от нашата и дори и тези, които следят трендовете и обичат да си купуват маркови дрехи или ходят с костюм на работа и нямат нищо против да експериментират с есенен шал или мокасини, не могат да си намерят чорапите у дома.

Има обаче начини да съвместим нашите очаквания с техните навици, защото понякога се оказва, че не са си купували нова риза от 3 години, защото не обичат да се събличат по пробни, или просто не им е хрумвало да опитат нещо различно от подаръците на мама.

Онлайн шопингът например е перфектният ни коз в тази игра. Не обича да мери? Няма проблем, може да си поръча 3 размера и 5 цвята, да ги пробва у дома и да върне, каквото не му става, и то безплатно. Няма време да обикаля по магазини? Тогава просто да отвори мобилната апликация, докато скучае на някой кол? Няма го точно това, което му харесва? В платформи като eMAG ще намери стотици модели обувки, дрехи и аксесоари на най-различни брандове. Добре де, дори комбат бермуди. Допълнителен бонус е, че там не само може да открие каквото му трябва бързо и лесно, но и да го вземе на оферта, защото често има акции с намаления – а пък и вие не бихте отказали да си купите нещо ново със спестения бюджет. Точно сега мъжката мода е на фокус в eMAG и има страхотни предложения. И ако още се колебае, помолете го да разгледа зимните гуми в сайта им – докато търси нещо с добър грайфер, със сигурност ще се изкуши да си вземе и нови маратонки.

А ако дори и това не е достатъчно, винаги може да го изненадате с нов аутфит, който да поръчате онлайн (или поне няколко чифта чорапи) – кой не обича да му позвънят на вратата и да получи неочакван подарък?!

X