Напишете дума/думи за търсене

Идеи за здрава и блестяща кожа с Lidl Plus

Смяната на сезоните винаги се отразява не само върху настроението ни, но и на кожата. В началото на есента я усещаме по-суха и по-чувствителна към резките промени на времето. Та миналата седмица бяхме още по сандали, а тази вече извадихме ботите и по-плътните дрехи. Освен за реорганизацията на гардероба, през есента е добре да се погрижим и за кожата, за да я подготвим за новия сезон.

И докато разглеждахме за интересни козметични, есенни предложения, попаднахме на партньорската програма Lidl Plus, която вече предоставя ексклузивни ценови предимства и преференциални оферти и извън веригата. Към първите пет компании партньори - OMV България, SDI, Уча.се, Софийската опера и балет и Pixi Photobooks, се присъединиха и приложението за аудио и електронни книги Storytel и групата аптеки SOpharmacy.

Впечатление ни направи групата висококачествени продукти за кожата Biotrade, които имено SOpharmacy предлага до края на октомври с отстъпка от 20% за потребителите на Lidl Plus.

Ето и няколко интересни предложения:

Грижа за кожата на ръцете: Хидратиращ крем за ръце с масло от ший

Подходящ за суха и опъната кожа на ръцете, кремът за ръце "Макси" на Biotrade защитава от външни агресии през студените дни. Съдържа масло от ший и пантенол за интензивна хидратация, подхранване и мекота. Възстановява естествената водно-липидна бариера и поддържа еластичността на кожата на ръцете. Не съдържа парабени и сулфати.

Балсам за нокти

"Макси балсам" е обогатен с витамин А, Е и ланолин. Балансирана формула, която подхранва основата на нокътната плочка, поддържа добрата ѝ хидратация и омекотява кожичките. "Макси балсам" прави ноктите по-здрави и красиви, като ги предпазва от лесна чупливост, разслоявания и нацепвания.

Keratolin Душ гел

Душ гелът "Кератолин" на Biotrade е измивен продукт за тяло, подходящ за нормална, суха, много суха и лющеща се кожа, както и чувствителна, склонна към алергии. Съдържа 5% уреа с нежно почистващо действие, което възстановява бариерната функция на кожата. Продуктът възстановява мекотата и усещането за комфорт на кожата. Подходящ за ежедневна употреба и като съпътстваща грижа за кожа, склонна към атопичен дерматит.

Не бива да пропускаме и серията Acne Out, насочено към кожа, склонна към акне, независимо от възрастта, в която се намираме. От измиващ гел, през активен крем до матиращ тоник.

А най-хубавото е, че освен отстъпката от 20%, потребителите на Lidl Plus, които направят поръчката си онлайн, ще ползват и безплатна доставка през октомври.

Пълните условия на партньорската промоция може да бъдат разгледани тук: https://sopharmacy.bg/bg/news/lidl

X