Напишете дума/думи за търсене

Изящни Коледни предложения от марките Canyon и Prestigio

Спомняте ли си култовите реплики между Алън Рикман (Хари) и Хайке Макач (Мия) във филма „Наистина любов“ изречени няколко дни преди Коледа, докато обсъждат какъв подарък очаква Мия от Хари:

„ - А, ти от какво имаш нужда? Канцеларски материали? Скоби за телбода?

- Не искам нещо от което имам нужда. Искам нещо, което желая, нещо красиво.“

Точно така се чувства човек, когато за първи път види мобилните аксесоари на марките Prestigio и Canyon – нещо много красиво, което просто желае. Но аксесоарите на двата бранда са не просто въплъщение на изящния дизайн – те са точно този подарък за Коледа, от който имате нужда и едновременно с това желаете.

Нека първо разгледаме някои от аксесоарите на младежката марка Canyon. Ако в семейството имате тийнейджъри, които обичат да слушат музика или аудиокниги, то няма как да пропуснете като опция за подарък най-новият смарт часовник на Canyon Salt SW-78. Достатъчно е часовникът да бъде синхронизиран със смартфона, посредством мобилното приложение Canyon Life и телефонът вече не е нужно да бъде с вас за да се насладите на любимите си песни или аудоикниги. Salt SW-78 разполага допълнително и с 512MB вътрешна памет / 480MB свободни за съхраняване на аудио файлове/ на самото устройство, а вграденият аудио плейър възпроизвежда множество аудио формати, вкл. и от мобилните музикални приложения, като YouTube, Spotify и др., когато те са активни на телефона. Управлението е изведено на циферблата, а батерията осигурява 6 часа непрекъснато аудио възпроизвеждане!

Часовникът може да бъде свързан чрез Bluetooth с външни аудио устройства – слушалки или тонколонка. Напълно водоустойчив и подходящ за плуване, Salt SW-78 е оптимизиран за най-популярните спортове – можете да изберете подходяща програма и да запишете показателите по време на тренировките. Часовникът се предлага в два цвята – черен и розов и е подходящ подарък както за момчета, така и за момичета.

Чудесно допълнение към часовника са и безжичните слушалки на Canyon TWS – 1 и TWS – 3. Освен със стилния си и компактен дизайн, слушалките могат да се похвалят със стерео хендсфри разговори, автоматично сдвояване и разпознаване на гласови команди. И все пак, истинският любител на музиката има нужда да споделя своето преживяване с приятелите си. Затова Canyon завършва тази Коледна трилогия с безжичната колонка за работа на открито – BSP-7. В нея са вградени всички предпоставки да се превърне в душата на една младежка компания – удобна и лесна за пренасяне, тя може да бъде без проблем навсякъде с вас. Дълбоките баси осигуряват истински съраунд ефект на звука, който в съчетание с празничното осветление вградено в колонката създава чудесна парти атмосфера. Високоговорителят е съвместим с Windows, iOS и Android и поддържа четири типа връзка – Bluetooth, FM, AUX, USB – всичко необходимо за управление и използване. Безжичната Bluetooth 5.0 връзка осигурява висококачествено предаване на музикален сигнал при високи скорости и на разстояние до 10 метра, като същевременно спестява енергия на батерията. И докато тийнейджърите вече планират следващото парти, с новите джаджи на Canyon, то е време да помислим за Коледни подаръци и за останалата част от семейството.

България е страна със сериозни традиции в производството на вино и почти няма българско семейство, което да не е мечтае да се наслади на чаша хубаво червено вино в Коледната нощ. За всички ценители на виното, производителят на интелигентни устройства Prestigio представя новата си серия от луксозни смарт отварачки за вино - Prestigio Garda, Prestigio Bolsena, Prestigio Lugano, Prestigio Nemi, Prestigio Valenze и Prestigio Maggiore. Благодарение на изящния си дизайн, качеството на използваните материали и вградената технология, серията е предназначена както за любители, така и за професионални сомелиери и ресторантьори, кетърниг компании и фирми за организиране на събития.

С новата си серия смарт отварачки за вино, Prestigio предлага съвременен начин за отваряне на бутилката без необходимостта от дозареждане на устройството след всяко използване. Отварачките от серията отварят с лекота от 50-80 бутилки с едно зареждане. Достатъчно е бутилката да бъде поставена вертикално и смарт тирбушона да е плътно прилепнал към тапата. Само секунди след натискане на бутона виното може да бъде разлято по чашите. В зависимост от избраният комплект, може да откриете: автоматичен смарт тирбушон; безжична стойка за зареждане или зарядно; вградена помпа за изтегляне на въздуха, която позволява продължително съхранение на виното даже след отваряне на бутилката; нож за рязане на флиото; аератор за насищане на виното с въздушни мехурчета при наливане в чашите; вакумна тапа.

Второто предложение на Prestigio за тази Коледа са външните батерии с графенова технология Graphene PD Pro Watch Edition, Graphene PD Watch Edition, Graphene PD Pro и Graphene PD. Всяка една от четирите батерии има вид на малко бижу, но с огромна мощ, която усигурява 10 пъти по-бързо зареждане. Уникалната графенова технология вградена в батериите предотвратява прегряването, дори при бързо зареждане, което удължава живота й. С тази придобивка от Prestigio можете спокойно да зареждате по няколко устройства едновременно, включително и всички устройства на Apple, като и четирите модела осигуряват безжично Qi зареждане и разполагат са кълъф от естествена кожа. Прекрасен подарък за всеки който често пътува и му се налага да говори дълго по телефона или да използва лаптопа си по време на път или далеч от работното си място.

Коледните предложения от Prestigio ще завършим със серията от компактни зареждащи устройства, които се отличават с минимистичния си дизайн и възможността да зареждат по няколко устройства едновременно - A9, Revolt A8, Revolt A7, Revolt A6 и Revolt A5. Съвършеният подарък за всеки който използва повече от едно устройство – смартфон, смарт часовник, безжични слушалки, таблет. Устройствата са съвместими и с продуктите на Apple, разполагат с многофункционална, безопасна захранваща система, която е напълно съвместима с всички международни стандарти и са подходящи за безжично Qi зареждане.

X