Напишете дума/думи за търсене

Направете списък за Black Friday ето така

Източник: Pixabay

По-младите навярно не помнят, но преди време един от най-вълнуващите моменти преди Коледа беше съставянето на списъци с подаръци. Децата пишеха – да, на лист, с химикалка – писма до дядо Коледа, а родителите тайно надничаха в тях, за да има усмивки и сбъднати желания в празничната нощ. Разбира се, имаше и доста недоразумения, като например двете баби да вземат една и съща играчка, а ние самите да получим още един шал, абсолютно идентичен с този, който вече имаме, или ненужен аксесоар. Да не говорим, че истеричното пазаруване на 24-и срещу 25-и декември беше катастрофално неизбежно, защото се оказваше, че неминуемо сме забравили някоя по-далечна роднина или сме получили покана за обяд на 25-и декември и няма как да отидем с празни ръце. Като добавим и липсата на всякаква информация за намаления, просто защото няма как да „скролнеш“, защото магазините се намират на различни улици и „скролването“ се измерваше в броя крачки, които трябва да навъртиш, за да попаднеш на изгодна оферта. После се придвижваш с бавни и уморени стъпки до колата, балансирайки тежести под формата на големи и малки пликчета, пликове и кутии, които трябва да качиш у дома, извадиш и подредиш, а след това старателно опаковаш в хартии и панделки… другото ви го разказах. За по-младите това изглежда като сюжет на смешен коледен филм от края на миналия век, но за нас това си беше реалността, която, нека бъдем честни, доста вгорчаваше празничното настроение.

Днес вече няма нужда да си причиняваме целия този стрес, а и разхищение на средства, притискани от обстоятелствата. Онлайн търговията ни дава необятен избор от всички красиви и практични аксесоари, домакински уреди, дрехи, обувки, маратонки, смарт устройства и геймърски клавиатури, играчки, детски колички, тротинетки и какво ли още не, за да набавим подаръци за себе си и за близките си. Има и още! Можем да дадем летящ старт на коледния шопинг с eMAG Black Friday – кампанията с галактически оферти, която започва рано сутринта на 19 ноември. Тези, които знаят как работи кампанията от предишни години, вече се подготвят за нея. За останалите важен жокер е предварително да се направите списък с желаните продукти в профила ви в платформата. Така в самия ден няма да губите време и ще може да поръчате нещата, които сте си харесали, преди изчерпване на наличностите им с Black Friday цени.

Докато правих моя списък, си откраднах идеи от сторитата в „Любими“ в профила eMAG в Instagram, където много хора, след тях и доста известни лица, споделят какво планират да си вземат от кампанията. Видях, че някои от най-желаните подаръци са аксесоари за дома и се сетих, че е време да подменя одеялата с нови пухкави изкушения за студените уикенди, които ще са чудесен партньор на времето с книга и топъл шоколад в ръка. Дълго отлагах покупката на фотоепилатор, но сега мисля да го прибавя в списъка си „Любими“ за Black Friday 2021 в приложението на eMAG. Сетих се, че ми трябва нов парфюм. Е, сложих го! А, трябва да опресня и коледната украса за дома – има толкова голям избор. Едно палтенце си харесах, но него ще го взема за мама. За малкия домашен любимец ще добавя в списъка ново легълце, а за любимия – смарт часовник. Аз съм готова, запазила съм си даже и най-удобното място за доставка, така че да не „скролвам“ по улиците в предколедна истерия, а щастливо да очаквам как ще зарадвам любимите си хора.

*При отваряне на линковете към Black Friday продуктите, изброени в този материал, ще се виждат актуалните им цени за периода преди кампанията. Black Friday цените ще са видни и актуални, започвайки на 19.11.2021 г. сутринта до края на кампанията или до изчерпване на количествата.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
X