Напишете дума/думи за търсене

Най-лесният начин да зарадваш цялото семейство

В най-уютните и домашни месеци от годината всички искаме да се сгушим заедно с любимите си хора на дивана и да имаме нещо вкусно за хапване. Разбира се, никой не желае да прекарва часове в кухнята с тази цел. Каква почивка е, ако преди това си рязал, месил, бъркал и пържил?!

От друга страна, пандемията промени начина ни на живот и всички ние открихме, че можем да отидем на ресторант и без да напускаме комфорта на собствения си дом или този на автомобила си. Свикнахме с нови екстри като доставката на продукти и храни до вратата и те постепенно се превръщат в нормалност, макар че доскоро ги считахме за лукс.

Просто защото всички открихме колко е важно да се радваме на малките неща, на комфорта и удобството, на това да сме заедно с най-близките си и да можем безгрижно да прекарваме моментите около трапезата. Именно затова McDonald‘s създаде няколко удобни начина да получите вкусна храна в дома си бързо, сигурно и евтино.

Познавате чудесно един от тях. Всъщност най-вероятно е любим на вашите деца – говорим за McDrive, разбира се. Защото е забавно, бързо и практично да влезеш с автомобила си на територията на някой от ресторантите и да поръчаш и получиш вкусната и топла храна директно през прозореца.

Другите два начина безконтактно да поръчате любимото си меню за вкъщи също са ви познати вероятно. Става въпрос за МакДОСТАВКА, или взимане за вкъщи от техен ресторант. Защото Макдоналдс е близо до вас, където и да сте.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
X