Напишете дума/думи за търсене

7 начина да използваме повторно старите щайги

С малко въображение практически всеки артикул може да бъде рециклиран и да му даде нов живот като част от нашия интериорен декор. Днес искаме да ви покажем някои оригинални начина, чрез които може да използвате повторно стари щайги, за да украсите дома си.
Първият вариант е да използвате дървените си щайги за насаждения в градината или на балкона.

Ако мислите да ги боядисате, препоръчваме първо да ги изшлайфате, за да осигурите гладко, равномерно покритие и да се отървете от всякакви трески.

Освен да боядисате щайгите, може също да ги персонализирате с всякакви декоративни елементи. Препоръчваме ви да използвате дървени декорации, тъй като те са издръжливи и лесни за залепване.


Кутия за шивашки материали
Щайгите могат да се трансформират и в практични кутии за шиене. Може да съхранявате цялото си оборудване вътре и да го държите върху маса или рафт. По този начин ще украсите стаята си и ще гарантирате, че имате достъп до конците, когато имате нужда.

Като кутии с щипки за пране

Ако вашите щипки за пране постоянно са разпръснати из къщата и се губят, това е идеалният вариант за вас. Отново може да украсите щайгите с боя или просто да облицовате вътрешността им с шарена хартия.

Рафтове
Като украсите щайгите и ги окачите изправени върху стената, може да ги използвате като удобни рафтове. След това наредете книги и декоративни предмети в тях.

Като кутии за играчки
Кутиите за играчки са от съществено значение за детските стаи, особено ако искате да поддържате дома си подреден и организиран. Ако децата ви обичат изкуствата и занаятите, не се колебайте да ги включите и да украсите заедно сандъка с плодове. По този начин те могат да изберат цветовете, които харесват най-много, и да решат кои играчки искат да запазят.

Щайгите може да използвате и за съхранение на малки книги. Подредете ги в отделни кутии, като ги организирате по тема или жанр. Или украсете щайгите със снимки или думи, свързани с конкретния литературен стил.

Ако решите да използвате една кутия за книги за животни, може да я украсите с лъвове, кучета, делфини...

Рамки за снимки
Може да превърнете старите щайги в рамки за картини.
Тези красиви рамки биха били фантастично допълнение към вашия дом или дори очарователен подарък за семейство или приятели.
Всичко, от което се нуждаете, е малко лепило, за да залепите снимките към основата. И накрая поставете сандъка изправен, така че снимките да се виждат.

Като органайзери за канцеларски материали
С няколко парчета твърд картон може да създадете разделители за щайгата, като правите различни по размер отделения в зависимост от това какво искате да съхранявате.

А може и да ги използвате като декорация за детски рожден ден. 

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
X