Напишете дума/думи за търсене

Коледно чудо! Да напазаруваме за празниците наведнъж!

Градината на Kaufland предлага зашеметяващо разнообразие. Може да украсите дома си с български коледни звезди и да вземете няколко за подарък.

Задават се светли празници и на всички ни се иска да се насладим на целия асортимент хубавини. Да украсим и създадем уют около себе си. Да помислим за подаръци, които ще зарадват любимите ни хора. Да  напазаруваме всичко необходимо за трапезата, така че да спазим и традициите, и да опитаме нещо ново. Да отпуснем яката на нервното ежедневие и да се почувстваме отново деца, които вярват, че добрият старец има в чувала нещо и за тях... Да помечтаем. И най-важното – да сме заедно с най-обичните!

Често по това време на годината товарим собствената си кошница с прекалено големи очаквания, разпиляваме се по пазари и излишни харчове и вместо Коледа да е нашето сбъднато чудо, се превръща в поредния ангажимент, който нямаме търпение да отмине. Има как да избегнем стреса и да изживеем празничните дни с наслада към всеки детайл. Заедно с нашите приятели от Kaufland България изготвихме примерен списък с идеи за подаръци, който можете да осъществите само с едно посещение на магазина. Едновременно с това бихте могли да напазарувате за трапезата на Бъдни вечер и Коледа.

Мила Иванова, която е главен редактор на сайта MILA.bg, и Толик успяха в рамките на един час да напълнят кошницата с всички необходими продукти за трапезата, с подаръци за малки и големи, с украса и цветя, с изненади за близки, за колеги и приятели. Като огромно предимство на пазаруването в Kaufland и двамата посочиха свежите продукти на страхотни цени, като те предпочетоха в своя избор до голяма степен да заложат на родните производители.

След като обиколиха Kaufland, Мила и Толик съставиха списък с идеи за подаръци, който да ви помогне, докато пазарувате за сармите и руската салата, да откриете чудна изненада за всеки любим човек.

Следете и техния подкаст, защото в последния епизод им гостува една обичана актриса от малкия и големия екран – Силвия Петкова. С нея двамата продължават да правят дисекция на перфектната Коледа – празник без стрес и излишни харчове, но с много уют, красота, вкусове и заедност.

Мила и Толик успяха за един час да напълнят количката с всичко необходимо за празничната трапеза, както и с великолепни подаръци за семейството и приятелите.
Мила и Толик успяха за един час да напълнят количката с всичко необходимо за празничната трапеза, както и с великолепни подаръци за семейството и приятелите.

Идеи за подаръци за най-малките

- Дървени играчки от устойчива дървесина

- Плюшени приятели

- Неща за рисуване и крафт материали

- Меки и красиви дрешки и обувки

- Идеи за подаръци за тийнейджъри

- Техника – слушалки, микрофон за запис на подкастове и др.

- Спортни дрехи и аксесоари

- Книги, музика и пъзели

- Настолни игри

Kaufland се гордее със свежите си продукти, а един от най-търсените е прясното свинско на „Шеф месар“.
Kaufland се гордее със свежите си продукти, а един от най-търсените е прясното свинско на „Шеф месар“.

Идеи за подаръци за родителите

- Качествено спално бельо

- Домакински уреди и техника

- Домашни дрехи и пантофи

- Сладки изненади

- Мезета за голяма компания

- Козметични комплекти

- Цветя в саксии

Идеи за подаръци за любимия/любимата

- Елегантен часовник

- Спортен екип

- Класни напитки

- Весели чорапи

- Помощници за домакинството и ремонта

За благословени празници на всички ни!

X