Напишете дума/думи за търсене

Таблет Prestigio SmartKids Pro развива качества и умения в децата и осигурява пълен родителски контрол

Най-доброто решение, когато избирате таблет за децата си, защото неговите функционалности са базирани на основните принципи на метода Монтесори – способност за самостоятелно развитие, учене чрез игра, взимане на собствени решения. SmartKids Pro ще се превърне в надежден помощник в ученето, игрите и забавлението.

Prestigio разширява гамата си от таблети за най-малките потребители и представя нов модел – цветния и удобен SmartKids Pro – подходящ за деца от 8-12 години. Интерактивният 10.1-инчов IPS екран с 1280x800 пиксела резолюция осигурява жива и ярка картина по време на игра, гледане на анимационни или образователни видеа, а висококачественият образ намалява напрежението на очите.

 SmartKids Pro може да бъде използван, както за учене, така и за забавление. Децата сами ще открият интересно и полезно за тях съдържание: аудио и видео, образователни игри и приложения, като по този начин ще развиват основни качества и умения свързани със способността за самостоятелно развитие, учене по интерактивен начин и чрез игра, взимане на собствени решения. Откриването на информацията, необходима за училищния прооект, или на образователни видеа, вече е лесно като детска игра. Благодарение на 8-ядрения си процесор, поддръжката на 4G мрежа, 3 GB RAM и 32 GB вградена памет таблетът дава възможност за бързина на операциите и лекота при употреба.

SmartKids Pro задоволява изискванията и на най-взискателните родители с функцията си за родителски контрол, която ви позволява да персонализирате работния плот, да избирате медия файлове и приложения, които да са достъпни за детето, да блокирате нежелани сайтове, да ограничавате времето за ползване на таблета и да преглеждате отчети за дейността.

Мощната операционна система Android 11 подобрява сериозно производителността на таблета, и намалява времето за стартиране на приложения и видеоклипове, и работата с функцията за защита на поверителността. Всичко това ще направи времето на вашето дете прекарано с таблета още по-приятно и продуктивно.

Можете да прехвърляте файлове от други устройства и да зареждате таблета от електрическата мрежа с помощта на USB Type-C кабелът, който ще намерите в опаковката. Новите приложения и медийни файлове могат да бъдат изтеглени, като свържете таблета към интернет чрез Wi-Fi или 4G мрежа. Устройството поддържа и Bluetooth 4.2 връзка.

Младите потребители ще имат възможността да заснемат своите приятни моменти благодарение на 2.0 MP основна камера или на 0.3 MP предна камера. Камерите поддържат висококачествена картина и при провеждане на видеоразговори.

Благодарение на слота за SIM карта, SmartKids Pro поддържа мобилната мрежа навсякъде където се намирате, което означава, че детето ще бъде във връзка и ще може да играе, да гледа видеоклипове или да работи над уроците си, където и да е: у дома, в училище или на почивка. Вградената 6000 mAh батерия издържа до 10 часа при постоянна употреба, а теглото на таблета е 630 гр., което го прави много лесен за пренасяне.

Детският таблет има вградена стойка и ергономичен калъф, което го прави удобен за детето да го държи в ръцете си. Това минимизира възможността устройството да се изплъзне поради невнимание. SmartKids Pro е снабден с гумирани ъгли за неочаквани падания и удари. Тази защита е особено важна, ако детето ви е постоянно в движение.

Таблетът SmartKids Pro можете да откриете от началото на март в магазините на VIVACOM и A1.

  • Ключови думи:
X