Напишете дума/думи за търсене

Смарт часовници за щастливи деца и спокойни родители

Tony KW-31 – оригиналният детски телефон във формата на часовник Sandy KW-34 – осигуряващ постоянна безопасност за децата и

My Dino KW-33 – часовникът за тийнейджъри

Само след седмица започва лятната ваканция на най-малките ученици и в тази връзка производителят на компютърни и мобилни аксесоари Canyon представя своята серия от детски смарт часовници, които да осигурят безопасно и щастливо лято на най-малките си потребители и постоянна връзка с техните родители.

Tony KW-31 е детски телефон във формата на часовник, предназначен за връзка с детето по всяко време. Подходящ е за деца над петгодишна възраст, като за правилното му функциониране не се изисква връзка със смартфон. Моделът разполага със слот за 2G SIM карта, което позволява на малките потребители да получават и изпращат обаждания и SMS съобщения по всяко време. 

Камерата и диктофонът дават възможност за запазване на снимки и гласови съобщения, а слотът за microSD карта позволява съхранението на музика или аудио книги, както и тяхното възпроизвеждане чрез вградения високоговорител. Моделът предлага и специални допълнения – седем образователни игри, калкулатор, будилник, календар и хронометър. Телефонът е устойчив на механични повреди и трудно може да бъде загубен, като устройството се продава с 24 месеца гаранция. Предлага се в три цвята: розово, черно и жълто-сиво и е отличен подарък за деца в началните класове.

Детският смарт часовник Sandy KW-34 е оборудван с всички функции за проследяване на местоположението на детето и аварийна комуникация с него. Той отговаря на търсенето на все повече родители да осигурят безопасността на детето си и да могат да се свържат с него при всякакви обстоятелства. Чрез поставяне на 2G SIM карта в Sandy KW-34 може да бъде проследено точното местоположение на детето чрез смартфона на родителя, с помощта на приложението Canyon Life. Благодарение на GPS модула, местоположението на детето се определя с точност до 5 метра. Смарт часовникът е снабден и с бутон за бърза комуникация с родител или настойник. Разполага с функционалност за определяне на безопасна зона за движение на детето от родителя, и изпращане на специално известие, когато детето напусне установената безопасна зона. Освен това часовникът е оборудван с такива важни функции като приемане и осъществяване на повиквания, будилник, крачкомер, камера и игра. Смарт часовникът се предлага в синьо-сиво и розово-сиво и гаранция от 24 месеца.

My Dino KW-33 е предназначен за тийнейджърите. Интерфейсът на часовника е създаден изцяло от дизайнерите на Canyon в хип-хоп стил.  В това устройство ‚живее‘ симпатичен динозавър. Дино е виртуален приятел в света на здравето и спорта. Той се нуждае от ябълки, които се добавят към запаса му, когато детето спортува или се движи.  Часовникът е с инсталирани образователни игри Пъзел и Математика, с които вашето дете може да се забавлява и отпочива от физическото натоварване.

За разлика от повечето детски модели на пазара My Dino не използва SIM карта и няма възможност за следене на местоположение, тъй като основната му цел е друга - да стимулира физическа активност по интересен за детето начин. Часовникът притежава всички базови функции, измерващи ежедневната активност на детето като измерване на пулс, крачкомер и проследяване на съня. Той се свързва посредством Bluetooth с приложението CanyonLife на смартфона.

MyDino може да бъде настроен да получава известия от социални мрежи и месинджър, да вибрира по време на входящо обаждане, да показва прогноза за времето, да управлява музикалния плеър и камерата на смартфона. Той може също да напомня на детето да се разходи или да пие вода. Будилникът пък е предназначен, за да го събуди навреме за учебните часове. MyDino KW-33 се предлага в три цветови решения на корпуса и каишката: черен/черен камуфлаж, син/син камуфлаж и зелен/зелен камуфлаж.

Детските смарт часовници на Canyon са налични на пазара и могат да бъдат закупени от:

KW-31

Продукти — Ardes.bg

KW-34

Търсене cne-kw34 | Технополис БГ (technopolis.bg)

KW-33

SMART ЧАСОВНИК CANYON WATCH MY DINO KW33BB BLACK на цена 79лв. от Техномаркет (technomarket.bg)

  • Ключови думи:
X