Напишете дума/думи за търсене

Как да носите сребърни пръстени

Източник: Pixabay

Красивите женски ръце са еталон за стил и класа. Поддържаният маникюр и носенето на дамски пръстени правят тази част от тялото привлекателна и я превръщат в естетически акцент, който всички забелязват. Сребърните накити за пръсти оформят визията, която с тях изглежда много по-нежна, изтънчена и елегантна. Може да са с камъни, масивни, с изцяло изчистен дизайн, с цирконий, регулируеми, с декорация на цветя и с други дизайнерски орнаменти за още по-бляскави резултати.

Как се отразява присъствието на сребърни пръстени на ръцете

Сребърните пръстени за жени са сигурният начин да “затвърдим” добрите модни резултати, които сме на път да постигнем. Може да ги носим на палеца, показалеца, средния и безименния си пръст, като тук всичко зависи от личните ни предпочитания и усещане за комфорт. Този вид накити са добро естетическо решение, с което външният ни вид няма как да не бъде забележителен, споделят от онлайн магазин Капино. Може не само да ги открием на изгодни цени, но и в колосално разнообразие.

дамски сребърни пръстени
дамски сребърни пръстени

Някои прости правила за носене

Носенето на сребърни пръстени си е цяло изкуство. Има си някои основни правила, към която всяка дама е хубаво да се придържа, а именно:

  • цветните и тези с пищна декорация е добре да присъстват самостоятелно на ръката – така тяхното очарование изпъква най-добре, а и ще избегнем претрупания ефект;

  • сребърните пръстени с нежна и семпла визия подхождат на безимените пръсти –  това е идеалният начин да се носят особено ако става дума за годежен модел;

  • при комбинирането на няколко вида заложете на фаланговите решения – тяхната семпла красота е напълно достатъчна, за да видите желания от вас ефект. За тях може да се каже също, че са много подходящи и за ежедневието.

Бижутата за пръсти са сред аксесоарите, които не биха били излишни в никой от случаите. Те са най-прекият път към съвършения външен вид, доказателства за който намираме във впитите към нас погледи и красивото отражение в огледалото. Избрани и носени по правилния начин, тези накити от сребро ще ни помогнат да подчертаем своята индивидуалност и личен стил.

Как да изберем подходящото за нас бижу за пръсти

Евтини и удобни? Не, това не е достатъчно, за да купим даден модел сребърен пръстен! Нужно е да обърнем внимание и на други неща – на неговата декорация, цвета на камъните (ако има такива) и дебелината на основата му. Някои видове са спо-елегантен стил, други – в ежедневен. Всеки трябва да прецени за себе си с кой вид ще се чувства най-добре, така че да го носи с огромно удоволствие.

  • Ключови думи:
X