Напишете дума/думи за търсене

Голямото сърце Йоанна Темелкова помага на бездомни кучета

Актрисата с едно от кученцата от приюта на фондация “Шаро - подай лапа на изоставените”

Снимки на актьори с кученца в ръце от няколко седмици обикалят социалните мрежи. Ники Илиев, Неда Спасова, Силвия Петкова, Искра Донова, Наум Шопов и жена му Теа Минкова и много други гушкат четириногите с благородната цел да помогнат за създаването на нов приют за кучета. Няма как да откажат на Йоанна Темелкова - тяхна колежка, но и скъпа приятелка, която ги запалва да станат част от рекламната кампания на благотворителния фестивал “Шаро прави фест”. Организира го именно актрисата, за да събере средства за 120 кучета, които да заживеят в много по-добри условия.

“Идеята е фестивалът да се превърне в ежегоден. Новият приют е нужен, защото кучетата във фондацията сега се гледат на 3 места”, обяснява Темелкова. На събитието ще пеят Орлин Павлов заедно с Ангел Дюлгеров и Богомил Енчев, група П.И.Ф, Rewind, Cool den, “Керана и космонавтите”, Филип Аврамов и “Бог Рок”. Ще има игри с награди за децата, куклен театър, работилница за фокуси, а украинката Дария Иванцова, която участва в “България търси талант”, ще покаже и представления със своите кучета. 

Идеята за феста е на създателите на фондация “Шаро - подай лапа на изоставените”, а Темелкова помага за организацията. “Правя го от цялото си сърце, така го чувствам. Помагам едно дело да се случи по най-добрия начин, защото то е с идеална цел. Вярвам, че всички тук живеем колективно. Кучетата са най-чистите животни, най-искрената любов може да получим от тях”, казва актрисата.

Входът на фестивала ще бъде с дарения кой колкото пожелае, като на самото събитие няма да има възможност да се осиновяват четириноги. “Шаро прави фест” ще е на 10 юни от 16,30 в “Арена София” в Борисовата градина.

Орлин Павлов, който ще участва на благотворителния концерт, се снима с кученца от фондацията.
Орлин Павлов, който ще участва на благотворителния концерт, се снима с кученца от фондацията.
  • Ключови думи:
ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
X