Напишете дума/думи за търсене

Как да се подмладим без пластична операция?

Все по-често начинът, по който изглеждаме, предопределя професионалните ни успехи. Неслучайно казват, че сегашните четиридесетгодишни жени изглеждат на тридесет, а на петдесетгодишните не може да дадеш повече от 45. Старата поговорка "По дрехите посрещат, по ума изпращат" вече се транформира в "По поддържаното лице посрещат, по ума изпращат". Когато обаче храним различни опасения по отношения пластичната хирургия, имаме ли алтернатива? Дерматологът д-р Румяна Кожухарова от столичната Хил клиник разкри една иновация, която може да ни подмлади, без да прибягваме до инвазивни методи.

"Безспорно има редица процедури, които могат да забавят стареенето и да отложат с години нуждата от пластична операция. Целият ми "арсенал" на естетичен дерматолог представлява набор от продукти и методи, чиято основна цел е подмладяване. Разбира се, има и терапии, насочени към здравето на кожата и лекуване на различни патологии, но все пак по-голямата част са антиейдж. Когато се започне с грижата от ранна възраст, да речем след навършване на 35, резултатите са отлични. Тази година на пазара се появи нов, много обещаващ продукт. Той е последна разработка на серията Jalupro - известната терапия с аминокиселини. Новата формула има безпрецедентно много хибридна хиалуронова киселина - цели 80 мг на спринцовка. Действието му е ясно:  хиалуроновата молекула привлича вода и я съхранява, като по този начин защитава кожата от изсушаване. В същото време  Jalupro Super Hydro съдържа незаменими аминокиселини, които повишават синтетичната активност на фибробластите, т.е. помагат им да образуват повече колаген в зоната, където са въведени. Уникалността на продукта е, че има в състава си и биометрични пептиди.
Чудната роля на пептидите е да заздравят лигаментите в лицевите структури, което е превенция за отпускането им. Затова новата формула се инжектира точково на специфични, предварително определени места. Като краен резултат имаме стимулация на клетъчния растеж, повече колаген и еластин, тотална биоревитализация. " разказва д-р Кожухарова.

На въпроса ни кой е идеалният кандидат за Jalupro Super Hydro тя отговори така: "Продуктът е широкоспектърен и дава отлични резултати за заличаване на бръчици, повишаване еластичността на кожата, стягане на овала, при нужда от дълбока хидратация. Унисекс е, харесва се еднакво и от двата пола. Мъжете особено много ценят незабележимото му прилагане, но с видим резултат. Лицата им изглеждат по-свежи, отпочинали, позитивни, без да са феминизирани или омекотени чертите. Дамите пък са особено щастливи с избистряне на тена, туширане на бръчките, общото тонизиране на кожата. Освен за подмладяване на лицето, продуктът може да се ползва и на шия, деколте, ръце и дори корем. Има наистина многообразни приложения."

За повече информация относно процедура с Jalupro Super Hydro при д-р Кожухарова в Дерма център Хил клиник: 02 439 3131.

  • Ключови думи:
ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
X