Напишете дума/думи за търсене

Cavo beach поля старта на Лято 2022

  • Артисти от Миконос и Сен Тропе ще бъдат кулминацията на сезона
  • Напук на лошото време бохеми от цяла България се забавляваха в клуба

Cavo beach bar & restaurant отвори врати напук на лошото време. Специален гост бе Dj Joris De Ca– резидент на прочутия клуб Bagatelle в Courchevel. Той пристигна директно от Френската Ривиера, което е гаранция за сериозната заявка, която дава Cavo в музикално отношение. Култовият Dj ще се върне отново на плажа Смокиня на 7 август, за да подари на гостите над 2 часа хитова музика. През Лято 2022 програмата на клуба впечатлява с международни артисти и тематични събития. Всяка сряда Cavo ще е домакин на бохемски обеди, вдъхновени от гръцката култура - „Sound of Greece“. Денят четвъртък е запазен за релаксиращата музика на Mr.K и неговите „Reflection rituals“. Традиционно петък и събота е времето, когато Cavo се превръща в сцена на музиканти от цял свят, а за еуфоричната атмосфера се носят легенди. От клуба официално обявиха и датите на най-очакваните морски партита на сезона. Сред тях са саксофонистът на Nikki Beach – Sandy Sax, който ще се изяви на Смокиня на 6 август. Той е част от ново поколение музиканти, които впечатляват света със своя импровизаторски талант. С над 700 международни концерта, в своя календар, той се е превърнал в един от най-търсените артисти. Френският музикант е част от постоянната програма на клубове и като Cafe Del Mar на остров Пукет и Bagatelle в ски курорта Куршавел.

Датата 13 август е запазена за Consoul Trainin & Duo Violins. Те са обиколили целия свят заради магическите звуци на своите електронни цигулки. Свирили са пред Айфеловата кула и Ниагарския водопад, изнасяли са концерти в пустинята и пред най-емблематичните, средновековни замъци. Те са: Димитрис Исарис и Джордж Рафаел Гайтанос. Известни по цял свят като DuoViolins, двамата музиканти са едни от най-търсените клубни артисти от Миконос, до Санторини, през Бахрейн, Торонто и Париж. Техните изяви са запомнящи се и трудно се описват с думи – това са уникални адаптации на класически рок, поп, етно и джаз класики, изпълнени абсолютно на живо. Репертоарът им включва и модерни диско хитове, които умело съчетават със звуците на своите електронни цигулки.

Заедно с DuoVioloins, в България, пристига и любимецът на родната публика – Consoul Trainin. Роденият в Гърция DJ, от години живее и работи в Дубай. 2016г. се оказа фундаментална година за него, в която лансира международния си хит “Take Me To Infinity”. Песента е на първо място в класациите на повече от 40 държави. Той е диджеят, който направи ремикс на хита на Адел „Skyfall“, от филма за Джеймс Бонд и пристига в България за истински парти маратон.

Toй продължава на 21 август с хитовия гръцки Dj Pantelis & Nick Saley.

Това лято клубът ще предлага и ексклузивни вечери, които ще се състоят всеки петък и събота. Те са с начален час 20:00h и на тях всички гости ще могат да избират от кулинарните предложения на Chef Lubomir Naydenov.

На най-живописния плаж по южното Черноморие, ще откриете ръчно изработени чадъри и шезлонги, и големи шатри, чиито цветни танцуващи сенки примамват в едно мечтано изживяване за релакс. Подробности за програмата на Cavo beach bar & reastaurant може да откриете тук: https://www.facebook.com/cavobeach/

  • Ключови думи:
X