Напишете дума/думи за търсене

Амбър Хърд отново намери начин да изкара пари от Джони Деп

Амбър Хърд и Джони Деп СНИМКА: Ройтерс

Актрисата Амбър Хърд е решила да издаде книга, в която да разкаже откровено всички подробности от съвместния живот с бившия си съпруг Джони Деп, съобщи "Ню Йорк Поуст".

Така Хърд възнамерява да изкара достатъчно пари, за да изплати обезщетението от 8,3 млн. долара, което дължи на Джони Деп, след като той спечели срещу нея шумното дело за клевета, което водеше в щата Вирджиния. Вместо това може да си докара ново дело за клевета от бившия си съпруг.

„Амбър смята, че кариерата й в Холивуд е приключена. Тя вече води преговори за книгата и е развълнувана от това. Вече няма какво да губи и иска да разкаже всичко“, казал пред OK! Magazine източник, близък до актрисата. Тя била разорена и не можела да събере сумата, с която трябва да компенсира екс съпруга си.

Актрисата затъва финансово през последните месеци и преди дни е била забелязана да пазарува със сестра си Уитни Ернандес от магазина за преоценени дрехи TJ Maxx в Ню Йорк. Според свидетел на случката двете дами оглеждали бели ленени панталони.

В своето първо публично интервю след процеса пред телевизия NBC Хърд призна, че е „ужасена“ и се страхува да споделя своята версия на историята за брака с Деп. Тя все още обичала бившия си съпруг и била опитала всичко, за да се „получи“ между тях.

„Деп и неговите адвокати ще четат и слушат всичко, което Хърд заявява. Ако тя прекрачи границата, което е вероятно, няма съмнение, че ще бъде повдигнат друг иск за клевета срещу нея и ще се окаже отново в съда“, заявява автор на OK! Magazine.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
X