Напишете дума/думи за търсене

Гарантирана доходност от 6% за парите ви

Константина Димитрова

Закупуване на имот на брега на Бяло море от Kourtidis Group

Константина Димитрова е успешна бизнесдама, която живее и се развива професионално в  Северна Гърция. Тя е човекът, който последните години свързва двете страни, в изключително важния сектор на недвижимите имоти. Тя е професионалист, който помага на много български бизнесмени, да инвестират „безопасно“ и ефективно в съседна Гърция или просто търсят уникална възможност при  покупка на имот.

Кариерата й не е обикновена история

Родена е в Казанлък, България. Семейна с едно дете.  От 1995 г. живее и работи постоянно в Гърция. След 15 години успешна работа в сектора на търговията, през 2011 г., прави професионален завой и си дава ново начало, създавайки собствена агенция за недвижими имоти. 

Агенцията и прохожда в Паралия Офринио, Кавала, правейки първите успешни стъпки в сферата на недвижимите имоти. Работата й наистина потръгва, когато започва професионалното си сътрудничество с лидера на недвижимите имоти в Паралия Офринио, Кавала, известна още като Тузла - Никос Куртидис. Заедно те променят цялата област.

В сътрудничество  с Никос Куртидис  създават най-голямата агенция за недвижими имоти в северна Гърция - Remax Choice, която отговаря на високите изисквания  за франчайз на Remax Greece

Днес, освен Remax Choice, в Паралия Офринио с елегантните офиси на входа на курортното селище, на прекрасно място точно срещу морето, Никос Куртидис и Константина Димитрова „контролират“ всички големи и малки продажби в околните области. Те създават офиси в градовете Серес, Драма, Кавала, Ираклица и остров Тасос.

Престижната награда от Асоциацията на брокерите за офис с най-голям брой продажби на територията на Гърция за тази година беше отредена на Remax Choice,  с рекордния брой от 1354 изповядани сделки за 2021 г.

Два от екипите на компанията заемат 2-ро и 3-то място по брой сделки на европейско ниво сред 29 000 консултанти по недвижими имоти във веригата на REMAX EUROPE.

Световното отличие е абсолютно впечатляващо, тъй като екипът на Remax Choice е на 38-о място в света във веригата на REMAX WORLD и с три награди в годините от Световните конгреси на REMAX WORLD.  

Kourtidis Group: Компания с фокус към "търсенето" на българските инвеститори, предлага 6 % гарантирана доходност

Константина Димитрова заема длъжността вицепрезидент на компанията Kourtidis Group, която се занимава с недвижими имоти, строителство, туризъм и управлението на ваканционни имоти.

Тя управлява компанията GIS и е ръководител на отдела за управление на големи инвестиционни проекти и имоти, както и инвеститори от Европа, Русия, Америка. Обслужването на клиентите от България е изцяло в нейни ръце със специалните услуги на целият екип на GIS, състоящ се от най-добрите специалисти във всички сфери на инвестициите.

Тази връзка с България е особено важна за българските и чуждестранните инвеститори, които са спокойни, че имат наистина свой човек в Гърция. Примерите за професионализъм вече са безбройни и оправдават големите усилия на Константина Димитрова и нейният екип специално за нейните сънародници от цяла България, които и до днес имат нужда от нейното съдействие.

Kourtidis group, чрез подходящи човешки ресурси, създава среда, приятелска за клиентите от чужбина, която им позволява да бъдат обслужвани на техния собствен език и да бъдат защитени от случая да станат жертва на непрофесионално обслужване.

Професионалната услуга VIP service към всички клиенти на KOURTIDIS GROUP и съответно Remax Choice, предлага счетоводно, правно, дизайнерски, строително - напълно безплатно обслужване на всички клиенти.

Всъщност повечето от тях продължават да работят с компанията след покупката на първия си имот и наистина изграждат дългогодишни отношения.

За повече от 10 години дейност в сферата на Real Estate, тя е създала важни сътрудничества и продажби с изключително важни компании и огромни инвестиционни фондове в чужбина.

Впечатляващи цифри

И днес инвестициите на Kourtidis Group продължават, след като са построени и продадени над 2000 жилища, в резултат на което групата успя за две десетилетия да увеличи повече от десет пъти постоянните жители на района.

С професионалния си начин на работа Константина Димитрова и нейните сътрудници успяха да спечелят доверието на хиляди инвеститори, посетители и жители на района, да преобразят и разширят района чрез създаване на луксозни комплекси в Северна Гърция.

Работейки с екстровертност и динамичност, с огромни проекти и поредица от успешни бизнес ходове, компанията разширява дейността си с течение на времето с иновативни продукти и услуги на високо ниво

 В момента групата има 6 brands - компании, стартирани са 8 нови големи инвестиции, изградени са 17 комплекса, има над 5000 доволни клиенти, 1300 ваканционни жилища, 6 офиса на Remax и 150 служители.

За 2022 г. групата Kourtidis строи 545 жилища едновременно. Наистина впечатляваща цифра за строителния сектор в Гърция.

За купувачите - инвеститори в недвижими имоти и ваканционни жилища,  обслужването се осъществява от фирмата Costa Ofrynio Booking - компания от групата, която за четвърта година дава гарантирана доходност от 6% върху цената на недвижимите имоти.

Предначертано е светло бъдеще

Растежът на групата Kourtidis никога не спира. Alexandrou Chora и The Dolphin са следващите топ проекти, към които европейският пазар прояви голям интерес и в момента тяхното изпълнение е в ход.

Забележителен е фактът, че в момента Alexandrou Chora е вторият по големина туристически проект, който стартира в Гърция. Това е уникален Multiplex туристически комплекс, в идеална зона до морето в Паралия Офринио – Costa Ofrynio и заема обща площ от 175 дка, като същевременно е разделен на 4 различни зони: Alexandrou Chora Resort,  Alexandrou SPA Hotel,  Alexandrou Chora Village  и Alexander Theme park.

Като цяло проектът включва: 2 луксозни хотела, 1 вилно селище, 1 уникален исторически тематичен парк.

По същото време в Кавала, само на 150 метра от морето в един от най-привилегированите и развиващи се райони на града, започва създаването на The Dolphin, нов емблематичен комплекс от 61 луксозни апартамента с перспектива за почивка или постоянно пребиваване.

Паралия Офринио- Costa Ofrynioедна нова дестинация

Голяма роля в това впечатляващо развитие играе и изборът, който Групата прави. Паралия Офринио е новата разрастваща се туристическа и инвестиционна дестинация на Гърция. С отлична пътна мрежа, между две важни летища, много близо до границата с България и в непосредствена близост до големите градове.

Характерно е, че посетителите на региона сега идват буквално от всяка точка на Европа и търсят забележителностите, с които е известен районът. Търсейки духа на древността и световната история в десетките археологически паметници, те се наслаждават на прекрасното море със 17 км пясъчен плаж, забележителностите, непокътнатата природна среда, езерото с фламинго,  пресните морски продукти, изключителното вино и изобщо невероятната гастрономия.

„Чувстваме се напълно удовлетворени, че голямото развитие на Групата е допринесло за развитието на едно историческо, благословено и харизматично място. Но сега сме готови да подкрепим визията и бизнес плановете, така че всяка инвестиционна идея на нашите клиенти да бъде увенчана със сигурен успех във всяко кътче на страната“, казва вицепрезидентът на Kourtidis Group.

  • Ключови думи:
X