Напишете дума/думи за търсене

Моделиране на устни при "вълшебницата на корекция с филъри" д-р Цветкова във Варна

д-р Цветкова

В началото на септември талантливата звезда от столичната Хил клиник д-р Нина Цветкова планира ново посещение във Варна. Изнесеният кабинет на естетичната докторка ще е на познатото място - AQUAHOUSE (к.к. Св. Св. Константин и Елена). Тя ще приема само с предварително записване на тел. 02 439 3131

По време на есенното гостуване във Варна корекцията на устни с хиалуронов филър ще бъде на специална, намалена цена - 350 вместо 500 лв за 1мл.

Д-р Цветкова работи само с качествени продукти от престижната марка Teosyal, която е известна със своята динамична хиалуронова киселина. Тази модификация на хиалуроновата киселина е изключително еластична и прави корекциите да изглеждат много естествени. Постига се хармония, баланс, красив обем и изразена Купидонова дъга без самият пълнител да се усеща.

Д-р Цветкова ще извършва консултации и естетични процедури: мезотерапии на лице за подмладяване, дълбоко възстановяване и блясък, както за тяло при целулит. При нея може да направите инжекционни терапии на скалп при косопад с активни вещества, които укрепват косъма. Терапията е ефективна както при мъжки, така и при женски косопад. Докторката ще извършва контурна пластика с хиалуронови филъри, а също антиейдж процедури с ботокс за изглаждане на мимически бръчки. Качествено извършената контурна пластика има натурален, хармоничен ефект, който се запазва между 6 и 18 месеца в зависимост от избраните продукти. Самата процедура е обезболена и трае кратко.

Побързайте да запазите своя час по телефона при "вълшебницата на корекцията с филъри" д-р Цветкова за 3 и 4 септември 2022! 

  • Ключови думи:
X