Напишете дума/думи за търсене

За своя 16 рожден ден Z-Rock дава възможност на слушателите си да подредят 16 плейлисти в праймтайма на радиото

Празничен ефир с много музика на живо, ексклузивни музикални дуели, много игри и награди

На 13 октомври, Z-Rock, рок радиото на България празнува своя рожден ден!Празнува16години с 16 музикални селекции - избрани и подредени от слушателите!

Всеки, който е искал да се докосне до ефира на рок радиото и да

чуе точно своите любими парчета , сега има уникалния шанс да го направи. Музикалните селекции ще се изпращат на специално създаден мейл- [email protected].Там слушателите ще предлагат своите любими 16 рок хита, подредени по реда на своето излъчване в ефир!

Изборът на слушателите ще бъде напълно в стила на рок формата на радиото.

Всеки делничен ден от 21-ви октомври до 11 ноември, с жребий, един късметлия ще получи награда от нашите приятели - Savoy Silver Vodka – рок водката на България!

Избраната селекция ще прозвучи в ефира на България и достигне до десетки хиляди слушатели, при това в праймтайма на Z-Rock, веднага след новините в 18 часа! Задават се цели два часа ефир, посветен на слушателското предложение за любима рок листа. Освен това ще има ефирни включвания със самите музикални автори Георги Згуров- Гурко ще си поговори с тях  за техния плейлист, Вселената и всичко останало!

Преди старта на „16 години с 16 музикални селекции“, ефирът на Z-Rock ще загрее с поредица от концерти на живо в специалното Hijack Acoustic шоу, с водещ Краси Москов. Той ще посреща различни музикални гости всеки ден след 16ч. През студиото на Z-Rock ще минат любими български банди: Odd Crew , Caliberty, Saint Electrics , Bloodrush, Керана и Космонавтите.

„Голия обяд" с Елена Розберг от своя страна ще изненада слушателите с празничен BAND BATTLE, в който всеки ден ще има награда за един от слушателите, които са гласувал във FB за музикалната битка! И то не каква да е награда, а автобиографията на Брайън Джонсън , легендарният фронтмен на AC/DC. Една от най-свежите и забавни истории в света на рокендрола излиза с официална премиера именно на 13 октомври, навръх рождения ден на Z-Rock!

16 години Z-Rock- Със страхотната подкрепа на Savoy Silver Vodka – рок водката на България

Z-Rock e сред предпочитанитерадиостанции в България. Винаги в епицентъра на актуалните рок събития, Z-Rock остава без аналог сред родните радиоформати.

През студито на радиото са минали с лайв изпълнения и интервюта  емблематични български и световни рок легенди като Съли Ърна, Рони Ромеро, Джон Лоутън,Боби Рондинели, Чък Били от Testament, екипът на  I.M.P- Intelligent Music Project, Б.Т.Р., Обичайните заподозрени, Джоуи Ди Майо от Manowar, Николо Коцев, Jerremy? и много други музикални легенди.

В ефира на Z-Rock и онлайн може да слушате любимите си водещи: Елена Розбeрг, Георги Згуров-Гурко, Краси Москов, Звезди Керемедчиев, Стоян Цонев.

  • Ключови думи:
ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
X