Напишете дума/думи за търсене

Radio FM+ отбелязва своя юбилей с юбилейно лого и слоган „30 години Radio FM+! Раздаваме музика!”

  • Radio FM+ е първoто радио, наложило визията за модерно и професионално радио звучене в България.
  • Марка поставила основите на частния радио бизнес у нас през 1992 г.

FM+ е име легенда, с много награди, доказващи силата и имиджа на медията, школа за качествени и интелигентни радиоводещи. В ефира на FM+ звучи „Винаги най-добрата музика“

Стартът на празничния ефир дава  музикалната  селекция „30 Години RadioFM+ и 30-те най-слушани песни в ефир“! 

Първата песен прозвучала в ефира на Radio FM+ на 15.10.1992  е „Radio GaGa“ на легeндарните Queen. Започнахме с „Най-добрата музика от 60-те години до днес“ и продължаваме днес с „Винаги най-добрата музика!“

Музикалната селекция от 30 песни, представена от емблематичния дует на Евелина Павлова с Тони Георгиев е на 17-ти октомври, между 8 сутрина и 12 на обяд, с повторения в петък, 21 октомври от 17ч. и неделя от 12ч. Те ще разходят слушателите през годините със своите музикални спомени и ефирни истории.

Ще съберем 30 години в 30 песни, за да разберем кои бяха знаковите световни хитове, които белязаха всяка една от тези ефирни години.

Освен празничен ефир, екипът на радиото е подготвил още изненади! София, Варна, Пловдив, Велико Търново, Русе, Стара Загора ще станат част от празничния дух  на RadioFM+. Билбордове със специалното юбилейно лого за 30-ят рожден ден ще украсят шестте града. Брандиран Radio FM+ микробус ще обиколи всички тези големи градове на България и ще подканя:  „Снимай ме! Участвай в играта на Radio FM+ и спечели награда!“. Мисията на брандирания микробус е да промотира и подканя за участие в празничната ефирна игра.

Водещите ще държат нащрек слушателите относно местоположението на микробуса, който те трябва да снимат и да изпратят снимката на [email protected]

В радиокампанията „30 години Radio FM+! Раздаваме музика!, радиоводещите наистина ще раздават „музика“ на своите слушатели. Всеки ден ще се тегли жребий за награди, предоставени от Bosch Car Service , Оптики  Grand&Joy и Slushalki.net. В петък ще се тегли и голямата седмична награда за истински музикални ценители: Bluetooth грамофон „MUSE”- Vintage Collection, съвместим с лаптоп, таблет или смарт телефон.

Очаква ви пълен с емоции ефир, зареден с много спомени от водещите на фона на „Винаги най-добрата музика“.

Евелина Павлова започва в Radio FM+ едва на 19 г. и има шанса да се учи от най-добрите: Петър Пунчев, Константин Тилев, Георги Кушвалиев. Най-новото попълнение в ефира, Калин Кирилов пък споделя, че неговата мотивация да работи във FM+ е любов, точно както се казва неговата малка дъщеря. Калина Стефанова акцентира на важната роля на медията с кампании в полза на обществото, каквато е „Убий скоростта, спаси дете!“, а за Тони Георгиев, който също е в радиото от първите му години, всеки ефир е като за първи и последен. Единствен. Затова и с усмивка споделя, че няма спомен за своя първи ефир.

Ще си спомним за началото, когато стартирахме и в контекста на рубриката „Родени през 90-те“ - емоционална препратка към времето, когато проходихме като радио. „Родени през 90-те“ е време, в което стартираха различни емблематични формати и творци. Една специална епоха от идеи, проекти и запомнящи се партита. Ще гостуват интересни личности от това време в блока на Евелина Павлова, където ще обърнем специален поглед към музиката и лицата от 90-те години, декадата, която помним и до днес.

  • Ключови думи:
ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
X