Напишете дума/думи за търсене

Макдоналдс има новина за теб

Търсиш си работа? Имаме добра новина за теб - Макдоналдс набира кадри, които да работят в една от най-големите международни компании с утвърдени стандарти. Дори липсата на опит не е пречка, защото компанията дава възможност за обучение и развитие.

Знаейки добре, че работата спори само когато всеки служител се чувства значим, ценен и горд със своята професия, Макдоналдс дава възможност на служителите си да се развиват в професионалната сфера, провеждайки редица обучения.

Именно това е най-голямата стойност на работата в Макдоналдс – професионалните обучения и безценния опит, който може да натрупаш.

Чрез курсовете, които компанията предоставя, възможностите за бързо професионално израстване са големи, доказват го и фактите - 95% от мениджърите в компанията са започнали своята кариера като ресторантски служители.

За целта служителите преминават през мениджърски курс. Какъв е пътят? Всъщност стартирайки от ниво служител, всеки достатъчно амбициран да учи и да се развива може да стане интруктор, който да въвежда следващите нови служители в работата.

Следващите позиции са мениджър, заместник-управител и управител. Макдоналдс дава този шанс на всеки с желание и умения, преминавайки през различни курсове на обучение на различните нива - има обучения за обслужване на клиенти, за работа в кухнята, за комуникация и за лидерство например.

Развитието на всеки зависи от самия него, от желанието за работа, мотивацията и отдадеността му.

Това прави добрият работодател - учи своите служители да изграждат успеха на компанията, изграждайки обаче първо именно тях. Ето защо Макдоналдс е заемал първо място в категория „Големи компании“ в проучването „Най-добрите работодатели“ и два пъти второ през годините.

Професионалните обучения, които хората преминават, им дават знания за цял живот, а самата работа - незаменимия практичен опит като работа с клиенти, комуникационни умения, справяне с различни ситуации. С израстването в йерархията се повишава и заплащането, като компанията спазва стриктно българското законодателство.

Работата има и редица други предимства, сред които е гъвкавото работно време - съобразяване на твоя работен график с твоя личен, независимо дали си ученик, студент, млад родител или работиш на повече от едно място. Вратите са отворени за всеки, а успешното съчетаване на кариера с образование, свободно време и личен живот, са постижими.

Основната цел на компанията е да бъде винаги най-добрата в своя бранш.

Постоянни са действията им за увеличаването на мотивацията на всички мениджъри и служители чрез повишаване на общото професионално ниво и опит, за да се създадат възможности за лично и професионално развитие. Организират и мотивационни програми в тази посока.

Шансът за развитие е независимо от пола, религията и произхода, не се изискват и предварителни знания, умения или квалификация, защото Макдоналдс може да научи всеки. Затова работата е идеална както за първа, така и за допълнителна и постоянна.

На този етап всичко е в твои ръце. Кандидатствай в Макдоналс сега!

  • Ключови думи:
X