Напишете дума/думи за търсене

Годеницата на Арън Картър - българката Мелани, преживява тежко смъртта му

Мелани Мартин с покойния си годеник Арън Картър
Снимка: Инстаграм

Мелани Мартин все още преживява смъртта на Арън Картър. Тя е модел и има 11-месечен син Принс от покойния музикант. Българката сподели мислите си за трагедията само няколко часа, след като се появи новината за кончината на Арън.

"Все още сме в процес на приемане на тази злощастна реалност", казва Мелани, която е родена и израснала в България, в изявление на 5 ноември пред АП, съобщи "Факти". "Вашите мисли и молитви са много ценни."

Тя също така публикува двусекунден видеоклип в TikTok, в който се вижда как плаче истерично зад волана на автомобила. Въпреки че не е добавила описание на видеото, феновете побързаха да изкажат съболезнованията си. Един от тях написа: "Той винаги ще бъде с теб чрез сина ти", а друг коментира: "Остани силна, Мелани. Той вече е с ангелите."

По-рано същия ден представител на Арън потвърди пред E! News, че 34-годишният мъж "е бил намерен в безсъзнание в дома си в Палмдейл, Калифорния".

В прессъобщение до E! News от шерифския отдел на Лос Анджелис съобщиха, че полицаите са се отзовали на обаждане на 911 около 11 ч. от домашна помощница, която заявила, че е намерила мъж в безсъзнание във ваната. Малко след пристигането на служителите на реда са пристигнали и служители на пожарната, които са констатирали смъртта на мъжа на място.

Говорител на шерифската служба в Ланкастър потвърди пред E! News, че служителите са пристигнали в дома на Аарон, но не съобщи повече подробности. Причината за смъртта на Арън не е разкрита.

Арън Картър и Мелани за първи път оповестиха публично връзката си през януари 2020 г. Двойката обяви, че очаква дете заедно през април 2020 г., но два месеца по-късно разкри по време на живо предаване в YouTube, че Мелани е "претърпяла спонтанен аборт поради стресови състояния".

Почти година след като се сгодиха през юни 2020 г., Арън съобщи, че Мелани отново е бременна, като сподели снимки на ехограф в Instagram.

Двойката обаче се раздели една седмица след посрещането на Принс през ноември 2021 г., но се събра отново една седмица по-късно. След като се разделят отново през февруари, Мелани и Арън продължават бурната си връзка, често документирана в социалните медии на Арън, и така до кончината на звездата.

В интервю дни преди смъртта си Картър разказа за бурните им отношения, като нарече последната година "адска".

"Имахме някои сътресения", сподели той в епизода на подкаста No Jumper от 2 ноември. "Тя имаше доста брутална следродилна депресия. Беше тежко. Правехме неща, казвахме неща, които не бяха верни, просто като отмъщение един на друг в медиите. И двамата научихме ценен урок, поне аз. Така не се прави."

Той добави: "Не може да се отървем един от друг. Обичаме се до полуда."

Източник на снимката: Инстаграм

Харесайте Facebook страницата ни, благодарение на която нашите текстове ще достигат по-неудържимо до вас.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
X