Напишете дума/думи за търсене

Смарт старт на коледния шопинг с eMAG Black Friday

Kак да си спестим чуденето и нервите в последния момент, а и да намерим страхотни идеи на добри оферти

Събуждаш се, вече е 22 декември. Не знаеш кога е минало времето, но се сещаш, че нямаш нито един подготвен подарък за коледните празници. Отиваш в мола и се сблъскваш с огромна тълпа, в която всеки един човек е станал със същата мисъл. Познато ли ти е това чувство? Ужасно е, нали?! А заради изключително забързаното ежедневие нищо чудно точно на нас отново да ни се случи. За щастие тук на наша страна е онлайн шопингът, и то в една от любимите му форми – с eMAG Black Friday! На 18 ноември след 7 ч. сутринта ще можем да се възползваме от предложения за над 2 милиона броя продукти в най-разнообразни категории. И не само да се подготвим без стрес с подаръците за Коледа, а и да се поглезим с нещо, което отдавна искаме да си купим.

Ето я и нашата селекция с идеи за подаръци:

ЗА НЕЯ

Всяка жена мечтае за перфектната прическа и здрава, лъскава коса. С пресата L’Oréal Professionnel Steampod 3.0 бързо и удобно се постига страхотна форма, без тя да е за сметка на здравето на косата. Специално разработена от L'Oreal Professionnel в партньорство с Rowenta Salon, пресата предпазва косъма до 78% повече от увреждане, а резултатът е дълготрайна прическа, мека и гладка коса и перфектна визия за празничния сезон – 100 бр. Black Friday оферта.

Преса за коса L’Oréal Professionnel Steampod 3.0, Професионална
Преса за коса L’Oréal Professionnel Steampod 3.0, Професионална

Всяка една дама ще потвърди – блясъкът никога не е излишен. Това казва и елегантният сребрист часовник Fossil със седефен циферблат. Сега е точният момент да си доставите удоволствие с един артикул, с който времето никога няма да е загубено – 150 бр. Black Friday оферта.

Fossil, Аналогов часовник със седефен циферблат, Сребрист
Fossil, Аналогов часовник със седефен циферблат, Сребрист

ЗА НЕГО

Ако се чудите как да координирате аутфити, и то така, че на него да не му се налага да си търси риза в тон с чантата ви, чуденето приключи. Fossil часовник Decker с хронометър не само ще го накара да изглежда стилно, но и ще се превърне в негов верен другар във всякакви ситуации. Освен че е водоустойчив, разполага и с хронометър и тахиметър, и ще му напомня за всички важни дати с един поглед – 150 бр. Black Friday оферта.

Fossil, Часовник Decker с хронометър, Черен
Fossil, Часовник Decker с хронометър, Черен

Каквото и да си представяме, този декември ще мине под знака на футбола. А какво по-хубаво можем да му подарим по този повод от голям телевизор със страхотна картина и звук, с който де се чувства сякаш е на терена. В кампанията са включени 100 бр. от телевизора LG OLED OLED55C11LB, 139 cm, Smart, 4K Ultra HD, с който със сигурност ще се превърнете в легенда у дома и не само – 100 бр. Black Friday оферта.

ЗА ДЕТЕТО

Със симпатичната червена електрическа кола с дистанционно управление Mappy, Mercedes Benz ML350, веднага става ясно, че луксът не е само за големи. Малчуганът ще се придвижва със стил, а дори и още да не се справя сам, колата може да се контролира с включеното дистанционно управление. Така със сигурност ще е стане едно от най--търсените другарчета за игра и ще прекара много щастливи часове – 100 бр. Black Friday оферта.

Електрическа кола с дистанционно управление за деца Mappy, Mercedes Benz ML350, Червена
Електрическа кола с дистанционно управление за деца Mappy, Mercedes Benz ML350, Червена

ЗА НАЙ-ДОБРАТА ПРИЯТЕЛКА

С нея сте си подарявали какво ли не през годините и знаете, че парфюмната вода за жени Hugo Boss Boss Ma Vie Pour Femme, 75 мл, ще бъде оценена – 100 бр. Black Friday оферта.

Парфюмна вода за жени Hugo Boss Boss Ma Vie Pour Femme, 75 мл
Парфюмна вода за жени Hugo Boss Boss Ma Vie Pour Femme, 75 мл

ЗА СВЕКЪРВАТА

Нейната мусака си е най-вкусната, ясно, а с тенджерата под налягане Tefal Secure 5 NEO, 8 л, ще може да ви показва как всъщност се готвят прилично още много неща – 150 бр. Black Friday оферта. Вие пък се възползвайте от отпуската пред печката и се поглезете с любим сериал.

Тенджера под налягане Tefal Secure 5 NEO, 8л
Тенджера под налягане Tefal Secure 5 NEO, 8л

ЗА ШЕФА

Тук винаги е сложно – хем да не е нещо голямо, но и не може да се мине само с картичка. Добра идея е ароматно кафе на зърна Lavazza Top Class 1 кг. Може да поръчате и два броя - единият за офиса, а другият за вкъщи, с добавен бонус подчертаване как винаги сте бодри за работа – 500 бр. Black Friday оферта.

Кафе на зърна Lavazza Top Class, 1 кг
Кафе на зърна Lavazza Top Class, 1 кг

Е, въоръжени с тези предложения, остава само да се подготвите за eMAG Black Friday. Инсталирайте мобилното приложение на eMAG, абонирайте се за бюлетина и запазете картата си и удобното за вас място за доставка в акаунта. И най-важното – добавете желаните продукти в „Любими“, защото бройките са ограничени, а желаещите – много.

*При отваряне на линковете към Black Friday продуктите, изброени в този материал, ще се виждат актуалните им цени за периода преди кампанията. Black Friday цените ще са видни и актуални, започвайки на 18.11.2022 г. след началото на кампанията до нейния край или до изчерпване на наличните количества.

  • Ключови думи:
X