Напишете дума/думи за търсене

Любимият DJ на Флавио Бриаторе идва у нас

„Тежката артилерия“ на френската клубна музика - Nicolas Monier & Sandy Sax пристигат у нас. Nicolas е един от резидентите на емблематичния клуб на Flavio Briatore в Монте Карло – Twiga и негов любим DJ, а Sandy Sax е легендарният саксофонист на Nikki Beach St. Tropez. Те ще бъдат големите звезди на 16-тия рожден на Bedroom Premium club. Събитието ще се състои на 17 декември (събота).

Sandy Sax
Sandy Sax

Sandy Sax е част от ново поколение музиканти, които впечатляват света със своя импровизаторски талант. С над 700 международни концерта, в своя календар, той се е превърнал в един от най-търсените артисти. Френският музикант е част от постоянната програма и на Cafe del Mar на остров Пукет и Bagatelle в ски курорта Куршавел.

Nicolas Monier
Nicolas Monier

Голямата изненада на годината обаче ще се случи навръх 31 декември. Тогава част от специалното новогодишно шоу на клуба ще бъде резидентът на Nikki Beach St.Tropez – Doumea. Събитието е официално обявено в социалните мрежи на Bedroom и към него им огромен интерес. Неговите ремикси имат близо 20 000 000 гледания в дигиталните платформи и са част от плейлистите на известни диджеи като Bob Sinclar. Doumea e открит от едно парижко радио след като прави собствен ремикс на вечния хит на Dalida и Alain Delon “Parole, parole”. За отрицателно време е избран за резидент на шикозния клуб "Matignon Paris", който се намира на Champs Elysees.

Какво още може да откриете в програмата на клуба за Нова година може да прочетете тук

Doumea
Doumea

  • Ключови думи:
ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
X