Напишете дума/думи за търсене

Възрастовите петна губят битката. Идва ерата на красивата зряла кожа

Пигментните петна дължат появата си на наследственост, UV лъчи, на хормонални промени, настъпили по време на бременност, менопауза.  Съпътсват нарушения в дейността на ендокринната система, биха могли да бъдат резултат от прием на хормонални контрацептиви и друг вид лекарства. Сред причините за тяхното присъствие върху кожата са и дерматологични проблеми, заболяване на бъбреците и на черния дроб, психически разстройства, дефицит на витамин С, както и напредването на възрастта.

В различните етапи на стареене на кожата виждаме различни белези на този процес – от фини линии и бръчици, през отпускане (загуба на контур), до липса на еластичност и поява на пигментни петна. При зрялата кожа всички тези признаци са налице. За да адресира всеки от тях, Eucerin усъвършенства формулата на продуктите от серията Hyaluron-Filler+Elasticity. Thiamidol против възрастови пигментни петна и колаген-комплекс за еластична кожа сега допълват богатата на антиоксиданти формула, в чийто състав влиза и добре познатата ни комбинация от високо- и нискомолекулярна хиалуронова киселина. По този начин Eucerin Hyaluron-Filler + Elasticity предлага решение за всички проблеми на зрялата кожа.

Разработената и патентована от Beiersdorf иновативна съставка против възрастови пигментни петна сега е включена в състава на всички продукти от серията (без околоочния крем), с цел да редуцира петната и да подпомогне изравняването на тена. Thiamidol бе представена за пръв път в серията против пигментни петна на Eucerin – Anti-Pigment. С времето доказаната й ефикасност даде основание на компанията да разработи допълнителни формули на бранда Eucerin. Благодарение на това разнообразните кожни проблеми по всички направления вече нямат шанс.

Другата иновация във формулата е колаген-еластин комплекс. Мощна комбинация от арктиин и креатин реенергизира производството на колаген и увеличава еластичността на кожата. Не на последно място, иновативната комбинация на Eucerin от високо- и нискомолекулярна хиалуронова киселина запълва дори по-дълбоките бръчки.

Кожата изглежда свежа, сияйна и стегната. Продуктите са с отлична поносимост и са подходящи за всички типове кожа.

Eucerin Hyaluron-Filler + Elasticity включва:

Eucerin Hyaluron-Filler + Elasticity Дневен крем SPF 15/30 – дневен крем против стареене, който запълва дълбоките бръчки, подобрява еластичността на кожата и намалява възрастовите петна. Съдържа Thiamidol, колаген-еластин комплекс, високо- и нискомолекулярна хиалуронова киселина, SPF30 или SPF15 и UVA филтри за защита от слънчевите личи, против преждевременно стареене на кожата и поява на още пигментни петна. Продуктът е с лек аромат, некомедоногенен, абсорбира се бързо и е отлична основа за грим. 96% от участниците в проучване на Eucerin потвърждават, че след четири седмици употреба кожата им има по-млад вид.

Eucerin Hyaluron-Filler + Elasticity Нощен крем – нощен крем против стареене, предназначен за зряла кожа. Формулата съдържа Thiamidol, колаген-еластин комплекс, високо- и нискомолекулярна хиалуронова киселина, както и арганово масло, богато на липиди, които спомагат регенерацията на кожата през нощта. Продуктът е подходящ за всички типове кожа, има богата текстура, придава еластичност и сияйност на сутринта.

Eucerin Hyaluron-Filler + Elasticity 3D Серумсерум за зряла кожа против възрастови петна, бръчки и за по-еластична кожа. Съдържа Thiamidol против възрастови пигментни петна, арктиин за подновяване на колагена в кожата, високо- и нискомолекулярна хиалуронова киселина за запълване на бръчките. Кожата е сияйна и подмладена. 100% от участниците в дерматологично проучване потвърждават, че серумът подобрява еластичността на тяхната кожа и й придава по-свеж и подмладен вид.

Eucerin Hyaluron-Filler + Elasticity Околоочен крем SPF20 – крем против стареене за деликатната зона около очите, който подобрява еластичността, видимо запълва бръчките и предпазва от слънчевите лъчи. Съдържа хиалуронова киселина с високо и ниско молекулярно тегло, арктиин, SPF20 и UVA филтър. Не съдържа аромати, некомедоногенен е, офталмологично тестван, може да се ползва от хора с контактни лещи. 98% от участници в дерматологично проучване са на мнение, че кремът изглажда кожата около очите и устните, 100% смятат, че противодейства на увисването на клепачите и намалява тъмните кръгове и подпухналостта.

Eucerin Hyaluron-Filler + Elasticity Крем за ръце за пигментни петна с SPF30 – уникален на пазара антиейдж крем за ръце против пигментните петна, снабден със слънчева защита SPF30 + UVA и UVB филтри за предпазване от поява на нови петна. Формулата съдържа високо- и  нискомолекулярна хиалуронова киселина за видимо запълване на бръчките, арктиин за по-бързо подновяване на колагена в кожата, Thiamidol за противодействие на пигментните петна. Допустими са до 4 апликации на ден на продукти, съдържащи Thiamidol. Първи видими резултати се забелязват след две седмици употреба и с времето се подобряват допълнително.

  • Ключови думи:
X