Напишете дума/думи за търсене

Иван и Андрей приготвят любимите си ергенски рецепти с изгодни продукти (Видео)

„Откакто живея със съпругата ми, не съм изпържил и две яйца“, призна тези дни Андрей Арнаудов в социалните мрежи. Щастлив в семейно отношение, известният водещ все пак прие предизвикателството да покаже любимата си рецепта от ергенските години. „Днес ще си направя салата само за 10 минути, от която хем да се заситя бързо, хем да не напълнея. Освен че е здравословна, тя се приготвя изключително бързо, което я прави перфектният избор за вечеря. Това беше моята традиционен избор в продължение на много години“, сподели в Instagram Андрей. Той разкри, че години наред е разчитал на Kaufland, когато е купувал храна за себе си, а сега семейството му също харесва да пазарува от там заради свежите и изгодни продукти. 

На неговата професионална половинка – Иван, също му се налага да готви рядко, откакто е задомен, като той също е голям фен на Kaufland.

Двамата се включиха в поредицата „Любими рецепти за вкусни вечери“, в която известни личности разкриват кулинарните си тайни.

Първи своята рецепта представи Андрей, който заложи на здравословна „Италианска мъжка салата с морски дарове”. За да подсигурят необходимите съставки, Иван и Андрей  разгледаха онлайн брошурата с изгодни седмични предложения, набелязаха свежи продукти и се отправиха към най-близкия Kaufland. 

За своята „мъжка“ салата Андрей купи готов за консумация спанак „Брей!“, към който добави кисели краставички, сладка царевица, червен боб  и малко нарязан артишок. За допълнителен аромат и сладост добави няколко сушени домата, а за да си набави полезните омега-3 мастни киселини, завърши с пушена сьомга и микс с морски дарове. Салатата беше завършена с вдъхновен от италианската кухня дресинг с дижонска горчица, песто, зехтин и балсамико. 

Иван пък сподели как приготвя любимите си „Български мъжки палачинки“, които успяват да нахранят 6-членното му семейство.

„Когато става въпрос за приготвяне на храна за цялото семейство, за мен приоритет са продуктите, с които готвя, да са от най-високо качество. Затова и разчитам винаги на Kaufland – там всеки път намирам всичко необходимо без да се притеснявам“, разкри водещият. 

За „мъжките“ си палачинки той използва яйцата от собствената марка на Kaufland „Брей!“, които смеси с бяло брашно, прясно мляко, захар и малко сол. За солената плънка на любимите си палачинки Иван добави настърган кашкавал и нарязан колбас, а за сладката заложи на класическия течен шоколад и домашно сладко от малини „Брей!“. 

Любимите ергенски рецепти на Иван и Андрей са част от поредицата „Любими рецепти за вкусни вечери“, в която популярни личности готвят изгодно и вкусно със свежите и качествени продукти на Kaufland. Във всеки един от хипермаркетите на веригата може да бъде открит разнообразен избор от над 20 000 продукта с доказано високо качество и изгодни цени. Всяка седмица клиентите могат да намерят повече от 400 продукта с до 50 % намаления. Всички неустоими предложения на веригата тази седмица можете да откриете ТУК.   

  • Ключови думи:
X