Напишете дума/думи за търсене

Как да се обличаме по-стилно в студените зимни дни

Когато навън е студено, обикновено сме склонни да се обличаме в много дебели дрехи, които, за съжаление, трудно подчертават личния ни стил.

Какво можем да направим, за да имаме едновременно топли и женствени тоалети, с които да продължим да изпъкваме?

Под всяко облекло носете дрехи, които ви осигуряват термален комфорт. Добра идея е да включите в гардероба си блузи, панталони, чорапогащници и бодита, направени от специални материали за зимата. Заложете на модели, които лесно можете да комбинирате с всеки тип дамски дрехи.

Под любимата си риза или пуловер облечете блуза по тялото. Винаги добавяйте трети слой - пуловер или яке.

Източник: Pixabay
Източник: Pixabay

Обичате ли да носите поли и рокли?

Комбинирайте ги с наистина плътен чорапогащник и чифт ботуши. Ако навън е особено студено, а вие трябва да прекарате няколко часа при ниски температури, изберете вълнена или неопренова пола и чифт термо клин.

Предпочитате да носите панталони?

За елегантен външен вид изберете чифт класически вълнен модел. Носете ги в студените дни с топъл слой отдолу. Ако предпочитате дънки, комбинирайте ги с дълго и топло палто, което ефективно ще ви предпази от студа.

Яке или палто?

За елегантна визия винаги залагайте на дълго вълнено палто. Ако смятате, че изборът ви няма да ви предпази достатъчно от студа, можете да носите отдолу тънка пухена жилетка. Допълнете аутфита си с обемен шал и вълнена шапка.

Отправяте се на разходка или ви предстои дейност на открито? Тук е моментът да заложите на ватирано, водоустойчиво яке. Изберете дължината му според това, което ви предстои да правите. За разходка в парка може да изберете дълго палто, но за спортни дейности, където ви е нужна по-добра мобилност и комфорт, заложете на по-късо яке.

Изберете правилните обувки

През зимата има някои задължителни изисквания за обувките, като например: да бъдат водоустойчиви, топли и удобни. Адаптирайте модела според вашата активност и времето, което прекарвате навън. Винаги трябва да имате специални обувки за туризъм, които да обуете за разходка до планината. Ако ви предстоят посещения на офиса, отлична работа ще ви свърши чифт зимни дамски обувки от Fashion Days, които подхождат на стила ви.

Добавете правилните аксесоари към всеки аутфит

  • Оставете личния си почерк върху всеки артикул или дреха.
  • Допълнете своето палто или пуловер с брошка, за да му придадете индивидуалност и по-екстравагантен вид.
  • Плътните цветни шалове не само ще ви осигурят топлинен комфорт, но и ще ви развеселят във всеки по-мрачен ден. Сменяйки ги, можете да имате нов аутфит всеки ден, дори и да носите същите дрехи.
  • Винаги съчетавайте шапката си с останалата част от тоалета. Използвайте различни цветове, десени и материали, които са подходящи за дейността ви.
  • Слънчевите очила са ключов аксесоар за дните със слънце. Те не само ще предпазят очите ви, но и ще подчертаят тоалета ви.
  • Ключови думи:
X