Напишете дума/думи за търсене

"Ергенът" - най-доброто от неуспешните пластични интервенции?

Часове след старта на втори сезон на предаването "Ергенът" в социалните мрежи гръмна вълна от забавни, критични и откровено хапливи коментари.

Ето някои от тях:

"Ергенът - най-доброто от неуспешните пластични интервенции....
Но всъщност предаването залага норми за красота. Горките ни момичета! И горките мъже, които не знам как понасят това извращение! Без извинения!"

Milla Ivanova

"След като видя участничките, Ергенът доброволно напусна предаването и се върна при майка си... 😳"

Mitko Popov

"След като баба Цена изгледа първи епизод на "Ергенът", вече спря да пита внука си кога ще се жени..."

Неизвестен автор

"Гледах "Ергенът" и мисля, че не е никак лошо да си сам.."

Неизвестен автор

"всъщност, ергенът е доста сексиско предаване.
две дузини жени са готови на всичко, за да се оженят (уж, де. колкото се ожени някоя за предния ерген) за един мъж.
и всички гледат по телевизорите и “глей и на тая джуките”, глей я тая па ква е злобна”, “тая я знам, цял град я беше минал” и от тоя род.
после, защо има пребити и убити жени, защо няма закон срещу домашното насилие и т.н.
еми, затова - фаворитизирането на един пол и превръщането на другия в “сеир”."

Вихрен Георгиев

"По време на предаването "Ергенът" не е пострадал нито един крокодил..."

Неизвестен автор

"Вторият сезон на "Ергенът" е финансиран по линия на Програмата за развитие на селските райони."

Мартин Пинев

"След днешния епизод гащите на Габи от сезон 1 бледнеят.
Разбрахме още, че Дубай е по-далеч от Япония и Благо Джизъса участва не само в Сървайвър, но и в Ергенът, но под прикритие, с перука! Очертава се сезон с много потенциал!"

Антония Бучинска

"Много голема грешка е, че са избрали пианист за “Ергенът”. Даже се чудя, как са изстъргали Евгени от пианото, за да участва. Защото ежедневието на пианиста е:”Казвам на жената, че съм при любовницата, казвам на любовницата, че съм при жената, а аз съм на тавана и свиря по 8 часа на ден. Минимум!”
Просто трябваше да изберат виолист. Нашата житейска максима е:”По добре два часа срам на сцената, отколкото два месеца напълно безсмислени репетиции!”.
Така, никоя дама няма да е пренебрегната и всички ще са доволни."

Тодор Митров

"Приятели,
вчера изгледах новото предаване за сватосване. Днес чета многото коментари и повечето са крайно отрицателни. Т.е. продуцентите са постигнали целта си. Интересът е предизвикан. Лудото обръщане на внимание от всякакви капацитети е налице. Тези коментари ще предизвикат и негледалите първото издание да се кльофнат през телевизорите за следващото.
Какво е добре да се гледа в този формат?
Първото е изборът на продуцентите? Можеха да изберат много красиви, много чаровни, много интересни момичета, много умни и интелигентни момичета, които да са с друго възпитание. Едно е да търсиш във виртуалните и улични вертепи шантонерки, друго е да са от университети.
Кой каквото търсил, това намерил, казва народната мъдрост.
Второто е, подадените реплики от сценаристите. Изговаряните думички, фрази и цели изречения са видно привнесени в празноглавието на повечето кифли. Тази сценарна намеса цели да покаже момичетата в светлина, която им се иска на сценаристите и продуцентите. Т.е. това са мечтите или представите им за момичетата.
Трето е сценарно-продуценското желание за пошло поведение с цел да създадат поне в началото измислени от тях конфликти, познавайки вече психиката на повечето участнички.
Четвъртото е поведението на "ергенът". Явно след много дубли - повторения, са успели режисьорите да извадят абсолютна неадекватност на главният им герой. Реакциите на почуда, възхищение, нежност, топлина и мъжественост го окарикатуриха.
Пето са странните подаръци и репликите към тях от участничките. Това не са реплики, даже и на най-неуките, необразованите и трудно връзващи изречения в "махалата", камо ли на момичета, каквито им се иска да ни ги представят участничките.
Шесто, авторите, продуцентите, сценаристите и режисьорите показват собствената си комплексарщина от нежния пол.
Приятели,
над 90% от момичета и жените, не само в България, а и в целият свят, не са такива, както искат авторите да ни ги представят. Но да се опиташ чрез окарикатуряването на, кое по-добро, кое по- не такова, момиче е обида за по-голямата част от половината човечество.
Всички жени и момичета около мен, в моето обкръжение, в обществото в което живея, не са кухи лейки, простакеси, шантонерки, леки жени и търсещи лек живот и безделие. Около мен и в обществото в което се движа, вече десетилетия, жените са личности, силни, добри, борбени, трудещи се, знаещи и можещи. Може не всички да са научни работници, но са поне природно интелигентни.
Та след като изгледах първото издание на предаването, разбрах само, че участвалите в този телевизионен пасквил са неразбрани хора, имащи нужда от специализирана психотерапевтична помощ, преди да се усетят организациите за защита на жените да ги погнат, както само те могат."

Нидал Алгафари

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
X