Напишете дума/думи за търсене

Денят на нечовешкото обединение

Има дни, в които ставаме по-големи, по-добри и още по-грижовни

Такъв ден е 11 март -  Денят на обединението! Нечовешки магазини “Д-р Стефанов” и MAXI PET се обединяват в нещо мега добро: НЕЧОВЕШКИ МЕГАзини. Всички стопани ще могат да се възползват от по-голямо разнообразие на стоки, в още повече и по-големи обекти в страната и от още повече услуги, ангажирани в предоставянето на по-добра грижа за нечовеците. 

С МЕГАобединението идва и мегазабавлението! На 11 март ще бъде открит най-новият нечовешки МЕГАзин - ул. Околовръстен път 265, Младост 4, в Технополис парк. Очаква се мегаяко парти, игри и забавления, много награди и 20% отстъпка на абсолютно всичко!

Една от изненадите на деня ще бъде шеф-готвач д-р Костадин Шанков, който ще се погрижи за апетита на всички нечовеци. Д-р Шанков е ветеринарен лекар, международен съдия, организатор на киноложки изложби и специалист по диетология и хранителни добавки за нечовеци. Всички нечовешки гости на събитието ще могат да опитат от специално подготвеното меню, което ще включва Бьоф Строганов, бургери с БАРФ, бисквитки, дори и мини сладоледчета. 

А за да разлаят още малко кучетата, на 11 март в обекта на ул. Околовръстен път 265, Младост 4 ще бъде представен и Клубът на нечовека - пространство, където съвсем скоро всички нечовеци ще могат да се запознават, забавляват и обучават. Членовете на Клуба ще могат да се възползват от дневна грижа за нечовеци, срещи на породите, консултации с ветеринарни лекари, празненства за рождени дни на нечовеците и много други.

11 март - ул. Околовръстен път 265, Младост 4, в Технополис парк.

  • Ключови думи:
X