Напишете дума/думи за търсене

Топ 3 шоколадови попадения от седмичната брошура на Lidl за Великден

Великденските празници по традиция са изпълнени с много специални мигове, прекарани със семейството около вкусните и ароматни трапези, които неизменно съпътстват празника.

Тази година пролетната ваканция на учениците съвпада с почивните дни около Великден, което ни дава още един повод да помислим за децата и по-точно за малките жестове, с които да предизвикаме усмивката им. Говорим за онези толкова красиви и цветни шоколадови лакомства, на които дори големите не могат да устоят, когато дойде времето за нещо сладичко в дните около Възкресение Христово. Затова в този материал сме подбрали топ 3 шоколадовите попадения с марката Favorina от седмичната брошура на Lidl до 26 март, които се отличават с много атрактивна визия и познатото за веригата високо качество на страхотна цена.

Шоколадови яйца

Малки, суперцветни и невероятно вкусни. Яйчицата от фин млечен шоколад се предлагат на цена 3,49 лв. за опаковка 200 г и могат да бъдат не само незаменимо допълнение към десертите за празника, но и към декорацията на трапезата. Подходящи за малки и големи, традиционните великденски яйчица с марката Favorina могат да изпълнят всеки дом с много пъстро настроение и то без да натоварват бюджета за празника. Идеални са и за любимите на всички малчугани игри с криене и търсене на шоколадови съкровища.

Великденско зайче

Още една задължителна шоколадова вкуснотийка с марката Favorina ви очаква до 26 март в Lidl. Отново от неустоим млечен шоколад, великденското зайче на Lidl е истинска радост за всеки, който търси незабравими семейни моменти през тези толкова любими дни от годината. Тях ще откриете на цена 2,19 лв. за опаковка от 125 г, като тук е важно да споделим, че всички предложения с марката Favorina се произвеждат от 100% сертифицирано Fairtrade какао.

Великденски фигурки

Подходящи както за добавка към детски изненади, така и за красиво поставяне на трапезата, шоколадовите великденски фигурки са още един вариант, когато искаме да създадем пъстро настроение в дните около Великден. На цена 2,39 лв. за опаковка от 100 г тях също може да намерим във всички 116 магазина на Lidl до 26 март.

Това са само част от всички разнообразни предложения за празнични лакомства, които може да намерите в брошурата на Lidl за тази седмица. Сред тях е още и неповторимият козуначен сладкиш по италианска рецепта за 16,99 лв. в опаковка от 750 г, който е любима на много българи алтернатива на традиционния домашен козунак.
От шоколадовите предложения ще откриете и  разнообразните близалки, отново с марката Favorina, на цена 3,29 лв. за опаковка от 150 г.

Великден е по-сладък и вкусен с шоколадови изкушения, затова изберете вашите любими предложения от тази седмица и посетете най-близкия Lidl, за да се подготвите спокойно и бюджетно за предстоящите и толкова чакани светли християнски празници.

* Средното време за пазаруване в Lidl с количка или кошница е 19 мин. и 24 сек. според проучване, проведено на българския пазар от маркетингова агенция „Прагматика“ сред 880 респонденти на възраст между 20 и 59 г. през м. април 2021 г. в магазини Lidl в цялата страна.

  • Ключови думи:
X