Напишете дума/думи за търсене

Парти с вкус на вино и френски шик събра инфлуенсърки

Френски шик във вкуса на виното и щипка мода – мечтата на всяка жена за петъчната вечер, бяха в центъра на изискано парти с известни български инфлуенсърки.

Под звуците на електрическа цигулка те опитаха вината на New Bloom Winery от серията Verano Azur и разгледаха новата колекция IDOLЕ на френската марка ETAM.

Фината френска дантела е класика, която никога няма да омръзне на жената, която цени себе си и живее с вкус. Колекцията е насочена към успелите дами, които покоряват света, без да се съобразяват с овехтели клишета.

Към тези жени е насочена и серията от вина Verano Azur. Марката символизира свободата да правиш нещо ново всеки ден, да жънеш успехи без нафталина на миналото, да покоряваш, но с женски финес и доза изискан шик.

Емблематичните цветни етикети на Verano Azur пасват идеално на цветовете в новата колекция на ETAM, които символизират свободата на жените да бъдат себе си.

На вината Verano Azur се насладиха инфлуенсърките Антоанет Пепе, Ивана Александрова, Сузи, Антоанет Попова – Янг, Мелина Хаманова и др.

  • Ключови думи:
X