Напишете дума/думи за търсене

Най-доброто за децата: 3 смартчасовника от Canyon

Смартчасовникът е добра алтернатива на смартфона за дете: възможно е то да прави и получава телефонни обаждания от устройството, без да се тревожите. Смартчасовникът е оборудван и с функция за гласови и текстови съобщения, бележник и будилник. Някои модели са оборудвани и с уеб камера, благодарение на която може да се свържете с детето си чрез видеовръзка по всяко време.

Canyon, утвърдената марка за електронни аксесоари и интелигентни джаджи, зарадва потребителите с модели за деца "Cindy" KW-41, "Tony" KW-31, "Sandy" KW-34. Устройствата съчетават здравина, технологичност и други качества, характерни за модерните смартчасовници. В същото време детските смартчасовници на Canyon са насочени към най-малките потребители и съдържат елементи на играта.

Canyon "Cindy" KW-41

Специалните характеристики на "Cindy" KW-41 са проектирани да забавляват и развиват детето безопасно със 7 образователни игри, музикален плейър и 512MB вградена памет за съхранение на важна информация. Освен това устройството съдържа и калкулатор, будилник, календар и хронометър.

С интелигентните алгоритми и хардуер на KW-41 децата могат да изследват света около себе си и да останат защитени. Смартчасовникът е оборудван със слот за 4G SIM карта за двупосочни телефонни разговори и съобщения, SOS бутон за спешни случаи и 0.3MP камера за снимки.

Canyon «Tony» KW-31

"Tony" KW-31 е детски телефон във формата на часовник. Инсталирането на 2G GSM SIM карта ще позволи на детето да осъществява и получава обаждания с тази малка джаджа. Слотът за microSD карта позволява съхранението на музика или аудиокниги и тяхното слушане през вградения високоговорител. Камерата и диктофонът дават възможност за запазване на снимки и гласови съобщения, помагайки за запазване на полезна информация. Интересно допълнение са седем образователни игри, както и калкулатор, будилник, календар и хронометър. Изключително проста и удобна джаджа, която е много издръжлива, трудна за счупване или загуба. Това е страхотен подарък както за ученици от началните класове, така и за тийнейджъри.

Canyon "Sandy" KW-34

Детският часовник "Sandy" KW-34 е оборудван с необходимите функции за проследяване на местоположението на детето и спешна комуникация с него. Като поставите 2G SIM карта в часовника си, може да проследите точното местоположение на вашето дете на вашия смартфон с помощта на приложението Canyon Life. Благодарение на GPS модула местоположението на малчугана се определя с точност до 5 метра. Има "паник бутон" - средство за бърза комуникация с възрастни, както и специално известяване, когато детето напусне установената безопасна зона.

Часовникът поддържа приемане на входящи и изходящи повиквания, както и функциите на будилник, крачкомер и камера. Джаджата е затворена в лек миниатюрен калъф и е снабдена с приятна на допир силиконова каишка.

За Canyon

Canyon е двадесетгодишна утвърдена марка с широка гама от мобилни и компютърни аксесоари, смарт джаджи и решения за игри. Марката стартира своята дейност в Холандия през 2003 г. В момента Canyon има 16 офиса в Европа и продуктите й се продават в повече от 30 страни.

  • Ключови думи:
X