Напишете дума/думи за търсене

Актьорът Матю Пери е открит мъртъв в дома си на 54 г.

Според първоначалната информация Пери се удавил в джакузито си 

Актьорът Матю Пери, известен най-вече с ролята на Чандлър Бинг в сериала "Приятели", е намерен мъртъв в дома си в района на Лос Анджелис, съобщава TMZ, позовавайки се на източници от правоохранителните органи. Оттам потвърждават информацията за смъртта на Пери и пред Los Angeles Times.

Актьорът е бил намерен в джакузито в дома си, а на мястото на инцидента не са открити наркотици, съобщават източници на полицията, пожелали анонимност заради разследването.

Пери се прочу най-вече с ролята си на саркастичния Чандлър Бинг в изключително хитовия сериал "Приятели", излъчван в продължение на 10 сезона от 1994 до 2004 г.

От години обаче актьорът се бореше със зависимостта си към болкоуспокояващи и алкохол. Отделно е и посещавал рехабилитационни клиники.

През ноември 2022 г. публикува мемоарите си, озаглавени "Приятели, любовници и голямото ужасно нещо: мемоари".

В нея всъщност той разкрива, че дебелото му черво се е спукало в резултат на пристрастяването му към опиоидите, когато е бил на 49 години. Лекарите му дават само два процента шанс за оцеляване и той е в кома в продължение на две седмици. 14 операции са били нужни, за да се възстанови от уврежданията, признава в книгата актьорът и допълва, че през годините е ходил 15 пъти на лечение с надеждата да се отърве от наркотичната си зависимост.

Това бе първата автобиографична книга на актьор от сериала "Приятели", превърнал се в едно от най-популярните тв продукции в света. Главните роли в поредицата изпълняват Дженифър Анистън, Кортни Кокс, Лиса Кудроу, Мат Лебланк, Матю Пери и Дейвид Шуимър.

  • Ключови думи:
ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
X