Напишете дума/думи за търсене

Голи мъжки тела плениха популярни българки

Мария Илиева, Галена, Алекс Раева, Поли Генова и Нора Шопова бяха сред гостите на фотографската изложба New Decade: Shameless

Съвършени голи мъжки тела плениха едни от най-известните българки и развълнуваха хората на изкуството. Певици, модели, инфлуенсъри и главни редактори оцениха безкомпромисната красота на силния пол на откриването на фотографската изложба New Decade: Shameless, която се превърна в най-елегантното светско събитие на празничния сезон.

Сред гостите се открояваха Галена, Мария Илиева, Алекс Раева, Поли Генова, Нора Шопова, Ромина Тасевска, а техни домакини бяха виртуозният коафьор Георги Петков и модната платформа Answear, която подкрепя талантливи български артисти. Събитието уважи и Юлиан Дайнов – българинът, преврънал се в легенда в света на модата, работил за институции като английския Harrods и американския Saks Fifth Avenue, консултант на някои от най-известните луксозни марки - Rolls Royce, Rimowa, Hermes и много други.

В по-късните часове изложбата преля в парти с шампанско и коктейли, а музиката селектира моделът Глория Петкова, позната в нощна София като Dj Glow. 

Във винарната на модерната софийска градска локация -  присъстващите бяха провокирани от фината еротика на кадрите, дело на майсторите на обектива Георги Андинов, Диляна Флорентин и дуото Слав и Хубен. Всички фотографии са част от артистичните календари на Георги Петков, създадени през последните 10 години – шедьоври, сравними с календарите на Pirelli, които по традиция са подарък за клиентите на Георги Петков Salon.

"На 10-тата годишнина от първото издание на моя календар, с радост мога да кажа, че той се превърна в традиция, с която клиентите, приятелите ми и аз отбелязваме началото на всяка следваща година красиво. Щастлив съм, че за първи път представям новото му издание с парти, благодарение на модната платформа Answear, с която имаме обща мисия - да помагаме на хората със стил да изглеждат и да се чувстват добре. Благодаря на екипа на Answear България, че застанаха до мен и талантливите артисти, с които вече 10 години създаваме тези красиви кадри", разказа Георги Петков.

Всяка година календарите пресъздават най-горещите интимни фантазии, а пред обектива позират мъже със силно присъствие като Филип Буков и Виктор Стоянов от „Ергенът", които също бяха гости на събитието. В актуалното, 11-то издание, темата Car Wash възбуди въображението и свърза мощта на автомобила с неукротимата мъжка енергия.

  • Ключови думи:
ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
X