Напишете дума/думи за търсене

Астрологът Венета Матева: 2024-а ще е малко равна, но в никакъв случай лоша. Догодина ни чакат големи промени (подкаст)

Тя е един от големите приятели на MILA.bg и е с екипа ни от години, превеждайки всички ни през необятните дебри на звездното небе. Венета Матева преди години гради успешна кариера в голяма корпорация, но тотално сменя своята квалификация, като започва да изучава астрология. Вени не само става професионален астролог и нумеролог, който ежедневно помага на десетки хора. Тя вече обучава други да разпознават и изчисляват знаците, които звездите оставят по пътя ни от момента на нашето раждане. Ако следите сайта ни редовно, сте се убедили неведнъж в изключителните й прогнози и сладкодумен начин на писане. 

Поводът за срещата ни с нея в "Нещо ново с Мила" е излизането на новата й книга "Животът между кармата на Луната и мисията на Слънцето", изд. "Сиела". Книгата е единствената в света, която разглежда светилата по знак и домово разположение в хороскопа. Всеки би намерил в нея изключително полезна информация за себе си и за близките си хора, за да си отговори на важни въпроси, когато предстоят съществени житейски решения. Книгата ще бъде безценна част от вашата библиотека дълги години.

В днешния разговор с Венета тя разказва не само за новата си книга, но и за това каква ще е новата 2024 година, какво ни очаква и през следващата, както и кои са предстоящите силни и слаби периоди от астрологична гледна точка за всекиго от нас.

                                                                                                                                         

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
X