Напишете дума/думи за търсене

Ресторант OXBO в Hilton Sofia стартира поредица от кулинарни изненади за ценители

Събитието този четвъртък поднася селекция от ексклузивни местни вина и висококачествена кухня

Новооткритият ресторант OXBO на столичния хотел Hilton и един от най-видните сомелиери на България Михаил Марковски канят любителите на хубавото вино и вкусната храна на ексклузивна винена вечеря.

Събитието в ресторант OXBO ще се проведе на 28 март от 19:30ч., а гостите на инициативата ще станат част от неповторимо изживяване, съчетаващо богата селекция от изискани местни вина със специално подбраните за повода кулинарни шедьоври на ресторанта.

Специалната вечеря този четвъртък е първата от ежемесечните кулинарни изненади на столичното заведение, в чийто епицентър ще бъде богатата палитра от вкусове, които тя предлага.

Следвайки концепцията "From Farm to Fork", която се основава на местни съставки, ресторант OXBO залага на уважението към българските продукти. По този начин се гарантира, че всяко ястие в менюто е комбинация от висококачествени продукти и богати вкусове.

Демонстрирайки смесица от творчество и щипка въображение, OXBO цели да издигне кулинарната сцена в столицата на ново ниво. С устойчиво произведени и изцяло местни продукти ресторантът поставя нови стандарти за качество и вкус.

Цялостната визуална концепция на новооткрития ресторант също се основава на принципите за устойчивост и богатството на българското земеделско наследство. Зеленият и естествен интериор на OXBO допълва мисията му за опазване на околната среда – неговият облик е изработен от материали, които създават уютна и приветлива атмосфера и се слива неусетно със зеленината от Южния парк.

За ресторант OXBO:

За любителите на съвременните кулинарни шедьоври ресторант OXBO предлага неповторимо изживяване за сетивата в сърцето на София. Разположен в хотел Hilton Sofia, в непосредствена близост до Южния парк и до известния пешеходен Мост на влюбените, ресторант OXBO София е просторно и модерно място с естествен привкус и продукти, доставени изцяло от местни ферми.

За хотел Hilton Sofia:

Hilton Sofia е емблематичен хотел, разположен в сърцето на българската столица. Предлагащ комфортна и приветлива атмосфера, хотелът е известен със своето приятелско обслужване, множество удобства и централно местоположение. Независимо дали посещавате хотела по работа или за почивка, Hilton Sofia осигурява спокоен и приятен престой, с лесен достъп до близките забележителности, бизнес центрове и транспортни връзки. Със своите уютни помещения за настаняване и разнообразни възможности за хранене хотел Hilton Sofia е идеалният избор за посетителите, които търсят комфортен и удобен престой в града.

  • Ключови думи:
X