Напишете дума/думи за търсене

Как да се възползваме напълно от затворения балкон

Затворените балкони са идеални за създаване на различни среди в дома ви. Имаме страхотни идеи как може да ги използвате пълноценно.

Тези пространства са перфектни през цялата година. През лятото може да отворите прозорците, за да влезе въздух, а през зимата сте защитени от студа. Има и други начини за пълноценна употреба на затворения балкон.

Учебна или работна зона
Затворените балкони са чудесно място за офис. Тъй като са по-малки от повечето стаи, те се усещат по-уютни.

Може да ги превърнете в зона изключително за работа или учене или може да имате няколко различни среди на един и същи балкон.

Може да поставите бюро с всичко необходимо за работа в единия ъгъл, а в другия да разположите няколко пухени стола с малка масичка за времето, когато просто искате да се отпуснете.

Зона за игра
Ако имате деца, може би се чудите как да използвате затворения балкон за тях.
Децата обичат да имат свои собствени пространства. Така че това може да бъде идеалното място за зона за игра. Освен това е много по-безопасно, защото е затворено, за разлика от нормалния балкон.

Ако искате да му придадете специален щрих, може да поставите винилова настилка със забавен десен или да поставите топло одеяло за зимата.

Направете пространството по-голямо
Една от най-добрите части на затворените балкони е, че получавате няколко допълнителни квадратни метра. С други думи, може да направите пространството около тях по-голямо.

Ако балконът е към спалнята, може да разширите тази стая, като направите балкона съблекалня или място за четене.

Ако е към всекидневната, може да създадете две различни среди. Да използвате всекидневната за гости сутрин и следобед, а вечер да се премествате на балкона за разпускащо питие след вечеря. Чудесно би било да инсталирате минибар, няколко пуфа и удобен диван. Осветлението за настроение също е страхотно в затворен балкон.

Фитнес
Защо да нямате фитнес зала в дома си? Затворените балкони са идеалното място за такава.
Очевидно няма да може да поберете всички машини, които може да се открият в спортните зали, но има някои многофункционални машини, които са страхотни за този вид неща.

Зона за релакс
Традиционните употреби на балконите варират. Някои хора ги използват като малки градини, а други като място за слънчеви бани следобед.

Използвайте тази зона, за да правите всичко, което ви отпуска най-много. Може дори да го използвате за йога!
Ако искате да бъде наистина релаксиращо, трябва да поставите някои килими, кресла, хамак или висящ стол.
Ако искате това да е зона за четене, може да поставите рафт или два.

Може да създадете всякакви различни зони и да добавите малко пространство към къщата си, което просто означава повече възможности за всички във вашето семейство.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
X