Напишете дума/думи за търсене

Да се отървем от целулита и да повдигнем дупето, докато лежим

Едно от вечните притеснения е как да се съблечем, без да блеснат неравностите по кожата ни. Предлагаме ви вариант за щадяща процедура с вакуумен апарат.

Течностите се задържат най-често в зоната на коленете

Обличате тялото в бяло майо, все едно сте гимнастичка, но вместо да излезете на състезание за медал, лягате на кушетката в борба с целулита. Майото е необходимо, за да може накрайниците на апарата Icoonе да се движат и работят по-лесно по тялото. А и така не остават синини - все пак машината работи с вакуум, който засмуква, отлепва и омачква кожата. В противен случай любимият ви може да се зачуди къде точно ви е изпратил, че се връщате като рис, но на сини петна. „Благодарение на вакуума се изхвърля задържалата се течност в тялото, разнасят се мастните натрупвания и всичко ненужно се изхвърля през отделителната система. След дренирането се работи за разбиване на целулита и стягане на силуета. Обработват се желани зони като дупе, корем, паласки, вътрешна страна на бедрата и особено пространството около коленете, където най-често се задържа вода”, обяснява кинезитерапевтът Стефка Сиракова. Освен това мини и микроролерите на апарата, които се движат по кожата, стимулират фибробластите, повишават синтеза на колаген и еластин и подобряват еластичността, плътността и тонуса на кожата.

Ролките щадят капилярите

Ролките са направени така, че при вакуумното засмукване да щадят капилярите и да не ги пукат. Това че апаратът не загрява кожата също допринася за пазенето на капилярите. „Октоподът” има и специална програма, която заздравява капиляри и разширени вени. При нея единият накрайник се поставя на ходилото, където всички органи имат съответна акупунктурна точка и така се активират, а другият е подвижен и обработва нужните зони. Този метод е подходящ и за бременни, тъй като е по-щадящ. При него също се работи против задържане на течности и целулит.

Не мислете, че трябва да изпитвате болка, за да изгоните целулита по-бързо. Кажете си ако чувствате дискомфорт. „Силата на въздействието се увеличава с напредването на процедурите и когато мастните натрупвания и портокаловата кожа се разбият, няма да усещате болка. За да имате видим ефект, е добре да ходите на процедури 2-3 пъти в седмицата за месец и половина, да пиете по 2 л вода на ден и да избягвате солта. Първият месец след този курс отидете 2 пъти в месеца и след това по веднъж за поддържаща терапия. Пълният курс е добре да се прави два пъти годишно”, съветва Сиракова. 

Бразилско дупе и стегната брадичка

Звучи почти невероятно, но апаратът има програма за повдигане на дупето като се стимулира мускула, който минава под женската секси заобленост. Със специален накрайник пък се бори двойната брадичка. Изчислено е, че 10 мин. са достатъчни за една процедура за премахване на двойната брадичка и за стягане контура на долната част на лицето. Нужни са обаче 12-15 процедури, 2 пъти седмично, за да има видим ефект.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
X