Напишете дума/думи за търсене

Бекъмови са пред раздяла?

Слуховете за раздялата на една от най-популярните двойки в света - на дизайнерката Виктория Бекъм и бившата футболната звезда Дейвид Бекъм, се засилиха през последните седмици, пише "Дейли Мейл". Това се случи, след като бившият английски национал обяви, че си е взел къща в Маями. Той планира да започне работа по проект за стадион на футболен клуб, част от местната Мейджър лига.

     Дотук добре, но в същото време Виктория щяла да остане в Англия заедно с четирите им деца - Бруклин, Ромео, Круз и малката Харпър Севън.
Втората причина, поради която хроникьори прогнозират край на ерата Бекъмови, е инцидент отпреди броени дни. Папараци снимаха Вики Бекъм в доста срамна ситуация. Тя бе изведена от ядосания си съпруг след парти в бутика й в Лондон. Дейвид се постарал да вкара бързо съпругата си в колата, но всички ясно видяха, че тя е пияна и неадекватна и с доста голямо мокро петно между краката.

     Бившата певица от "Спайс гърлс" заяви, че не обръща внимание на спекулациите в медиите. Освен това обясни и че е благословена да има своето семейство. "Никога не съм обръщала внимание, нито пък ще коментирам слуховете за който и да било аспект от живота ми - заявява ядосано Вики. - Аз съм благословена да имам прекрасен съпруг и красиви, здрави и щастливи деца. Дейвид и аз няма какво да доказваме. Ние се обичаме, грижим се един за друг и сме силни като партньори и родители.

През септември Дейвид Бекъм сподели същите чувства за силата на своето семейство и връзката им. "Децата са приоритет за нас, но възрастните също трябва да намират време един за друг - разкрива Бекс. - Това е най-важната част. Ние сме заети, но полагаме грижи и да сме семейство."

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
X