Напишете дума/думи за търсене

Васко Василев и Мария Илиева влизат в Къщите на съдиите в X Factor

Саня и Васко

Очаквайте първия голям концерт на шоуто на 20 октомври от 21 ч. по НОВА

13 октомври 2015 г., София Васко Василев ще бъде специалният гост на Саня по време на Къщите на съдиите – тази вечер, точно в 21:00 ч. по Нова телевизия. Световният виртуоз, който притежава не само усет за потенциални таланти, но и необходимия опит като ментор в първи сезон на X Factor, ще помогне на Саня в трудния избор на кандидати от отбора на момчетата. Васко пристигна в България, за да се включи в решителния етап преди големите концерти и да прецени кои участници са вече изградени изпълнители и кои носят характера и таланта да се превърнат в такива. Тази вечер той ще се превърне в незаменим партньор на Саня, която ще даде шанс само на трима кандидати да продължат напред към големите концерти.

Богат менторски опит ще демонстрира и Мария Илиева, която ще бъде специален гост на Люси Дяковска в последния етап за категория „Групи“ преди големите концерти. Най-известната дама в българската попмузика ще допълни професионалния опит на Люси, която от своя страна има дългогодишна кариера с групата No Angels.

На 20 октомври участници и публика ще поставят грандиозно начало на големите концерти на шоуто. Майсторски изпълнения, впечатляваща хореография и емоционална публика ще бъдат само част от преживяването, наречено X Factor, което ще се превърне в реалност за най-добрите кандидати в четвърти сезон. 

Мария и Люси; Снимки: X Factor
Мария и Люси; Снимки: X Factor

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
X