Напишете дума/думи за търсене

Слави забранил да го прекъсват

Слави глобява наред

Всички в шоуто с нови клаузи в договорите, само Годжи може да се обажда

Лили АНГЕЛОВА

Да възпитава порасналите си колеги се е заел шоумен номер едно на републиката Слави Трифонов, научиха колегите от в. "България Днес".
   

Дългия е взел в свои ръце всички нарушения, които колегите му си позволяват да правят в ефир и извън него, пише изданието. На последната му заповед се учудила дори Крисия, която не се посвенила да му зададе въпрос в ефир: "И ние ли като екипа трябва да се усмихваме по договор?" "Краси Радков ли те накара да ме питаш това?" - гневно попитал Слави, на което Крисия съвсем по детски отговорила с "Да".

Крисия не може да лъже
Крисия не може да лъже

    "От известно време шефът много се дразни, когато го прекъсваме в ефир с тъпи въпроси или неправилни вметки във вицовете, които чете по сценарий. Това го накара да ни извика на "килимчето при рибите" и да включи и тази клауза в договора - да не прекъсваме и да се усмихваме почти през цялото време на предаване", казал човек от екипа на шоуто. Според него единствено на Георги Милчев-Годжи било разрешено да се обажда без предупреждение, защото неговите шеги и вметки според Трифонов били най-сполучливи. "Идва му навреме, и то много ловко го прави", обяснил на хората си Слави. За останалите - думата им можела да се чуе, но само извън ефир.

Само Годжи може да се обажда
Само Годжи може да се обажда
   

Краси често се шегува със Слави
Краси често се шегува със Слави
Мерака към дългобедрите балерини  е голям
Мерака към дългобедрите балерини е голям
ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
X