Напишете дума/думи за търсене

Настръхващо! Нели Петкова, националите и феновете пяха химна на България!

Националните герои на България – волейболистите на Пламен Константинов, прегърнати един зад друг в центъра на игрището след гръмкото 3:0 над Германия, току-що посветено на големия мъж Ники Пенчев, загубил баща си, но играл като лъв. Пред тях една красива и много талантлива българка. А по трибуните – над 12 000 истински „лъвове”, давали сили на волейболистите за голямата победа и класирането на полуфинал на европейското първенство за мъже. Това бе уникалният отбор в зала „Арена Армеец” след паметния успех. Само миг по-късно публиката настръхна.

Любимата на страшно много българи певица Нели Петкова запя акапелно химна на България. Зад нея бе истинската българска стена от най-високите български „лъвове”. Този път националите по волейбол направиха уникално изпълнение на „Мила Родина” заедно с Нели Петкова. Изпълнение на химна в чест на българските фенове. А хилядите по трибуните също подеха „Мила Родино” с веещи се трибагреници.

Ето така приключи всенародният празник в залата. Но той продължава в държавата!

Преди полуфинала България – Франция в събота Нели Петкова отново ще е в „Арена Армеец”, за да изпее химна с играчи и фенове преди началния съдийски сигнал в 20,45 часа. При 3:0 над Германия в груповата фаза певицата бе на трибуните като фенка. При 3:0 в четвъртфинала стана част от наелектризиращите празненства. А националите сами си казаха: „Явно с теб ни върви, чакаме те на полуфинала!”

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
X