Напишете дума/думи за търсене

Модният ни детектив Лола ди Мола пуска своя вот

И настана време за предизборни обещания, баяния и размисли.

В дните преди вота предлагам на вниманието ви една лека тренировка - разгрявка, както се казва, модно упражнение по вкус и стил.

Призовавам да пуснете гласа си в подкрепа на двете борещи се за вниманието ни страни, да изберете между достойнствата на пищните дамски форми и представителките на традиционно слабите такива!

Кандидатките за избор са от нас, бюлетинката с гласа - от вас!

В първата модната партия попадат дами, които с гордост разхождат достолепни тела и политически амбиции.

Дали е случайно, или както се казва “храната прави борбата”, не се наемам да определя.

Марин льо Пен
Марин льо Пен
Лидерът на френската крайна десница Марин льо Пен наскоро обяви, че започва да търси избиратели сред френските мюсюлмани преди местните избори през декември.

Ловният изборен сезон и във Франция е открит и “отстрелвам” русокосата дама на полето, сред реколта от обувки и потенциални гласоподаватели.

Небрежният ежедневен аутфит в спокойните нюанси на кафяво и беж, семплият грим и широката усмивка са като леко ръждясали от употреба оръжия в предизборните битки.

Удължената кройка на палтото и милитъри елементите в него стоят добре на всяка фигура, особено на снажната, като съдействат за изграждането на търсения народен имидж.

Лиляна Павлова
Лиляна Павлова
На родна земя засичам Лиляна Павлова като представител на същата телесна и професионална категория в поредния моден опит.

Сакото в чудесен нюанс на лилаво подхожда цветово, но кройката в долната му част разваля цялостното приятно излъчване.

Така нареченият пеплум елемент е добър избор за пищните дамски форми, но в конкретния случай прекалено раздвижените многопластови волани - като развълнувани рибешки люспи, не подкрепят морално ханша на министърката. Тънко вградено коланче излишно подчертава най-широката част от конкретната женска анатомия и би следвало да бъде низвергнато на мига.

Иначе - поздравления за избора на обувки - моделът и цветът им придават лекота и визуално издължават фигурата.

И... правилната бюлетина за дамите от тази категория би изглеждала като кадър от ревю на пищни хубавици, долетял от мъгливия Албион.

Едноцветната горна част на тоалета от иначе опасната трикотажна материя е намерила своя правилен акцент в най-тясната част от фигурата. Масивните бижута задължително заобикалят забранената зона на деколтето, оставяйки този прекрасен участък плът невинно гол, като така допълнително подсилват семплото излъчване на обилието от красива плът.

От другата страна на изборната урна ни очакват дамите, за които индекс телесни мазнини не е просто понятие, а строго контролиран показател.

Ива Дойчинова
Ива Дойчинова
Първият представител на жените с фини фигури в публичното пространство у нас е Ива Дойчинова, характерният глас на много радио и телевизионни предавания.

Вегетарианка по убеждение, оптимист по призвание г-жа Дойчинова често и правилно залага на ярките цветове в облеклото.

Червеното сако, което грее в унисон с усмивката, е добрият избор за дами, които искат да привлекат внимание. Семплата кройка с акцент и обем в горната част на ръкавите стои изключително добре на крехкия тип физика, като придава необходимата доза разкош на иначе семплите форми.

И само нюансът на избраното червило следва да бъде преосмислен, понеже оранжевите нотки в него не подкрепят в положителна насока цвета на зъбния емайл.

Есил Дюран
Есил Дюран
Още една дама с крехки физически данни е певицата, една от многото пробвали се и в дизайнерското поприще - Есил Дюран.

Тоалетът, с който се е отправила към импровизирана ни модна урна, е като указателна табела по пътя на желанието - “Слаба съм, ама искам да изглеждам дебела!”. Ако има дами, копнеещи да постигнат този ефект, моля да си водят записки:

Широкият формат на панталона с висока талия и басти е идеален за прикриване на обемни форми и коремче, с каквито кандитатката ни определено не разполага.

Риза с актуална фльонга на врата и космато яке - и двете в захаросано розово, увеличават в пъти обема на горната част и визуално скъсяват фигурата.

Романтична прическа и щедро висящи обеци допълнително пренасищат модните ни възприятия, като след преяждане със захарен памук, чиито празни калории излишно полепват по телата ни.

Elie Saab
Elie Saab
И... правилно отбелязаната бюлетина за щастливките с крехка физика идва като кадър от модно събитие - този път с тоалет на дизайнера Elie Saab.

Дамите с манекенски форми могат щедро да комбинират фини материи, да създават цветни феерии и да подчертават крехки форми и извивки.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
X