Напишете дума/думи за търсене

Захари Бахаров специален гост в "Ръкописът" на БНТ

Снимка: БНТ

„Лошото момче” на българското кино Захари Бахаров е голямата изненада за участниците в третия епизод на „Ръкописът”. Актьорът, който стана любим на българските зрители с ролята си на мафиота Иво Андонов в сериала „Под прикритие”, влиза в литературното реалити, за да предизвика фантазията на новите 12 участника.

Екранният враг на Джаро ще разкаже пред конкурентите случка от участието си на Московския кинофестивал, по която те ще трябва да създадат история. Той обаче предпочете да остави в тайна какво точно ще разкрие, за да бъде интересно и на зрителите.

Епизодът на „Ръкописът”, който ще се излъчи утре, 21 октомври от 21:00 часа по БНТ 1, ще изпрати на финал още един от 72-мата претенденти. Дотук участие в последния епизод и шанс ръкописът им да се превърне в роман си осигуриха Георги Бърдаров и Светозара Давидкова, съобщиха от телевизията.

За четиримата, които ще се борят за място на финала в епизода, ще има и още вълнуващи предизвикателства: двама от тях ще посетят бежански лагер, а другите – приют за бездомни кучета.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
X