Напишете дума/думи за търсене

Дейвид Хаселхоф иска роля в наш филм с Луиза Григорова

Луиза Григорова ще играе млад агент в новия филм. СНИМКА: ФЕЙСБУК

Актрисата ще играе главна роля в него, но ще бъде и продуцент за първи път

Огромна конспиративна организация владее целия свят. Неочаквано е убит американският посланик в София и агент на ЦРУ пристига в страната ни да разследва случая. Решава да вземе за помощник не човек, който от дълги години работи в системата на МВР, а някой, току-що завършил академията. Така се запознава с младо момиче, което не умее добре да си служи с оръжия. Но може да разшифрова и най-сложния код. Двамата се впускат в разследване, което ще даде отговори на много загадки.

Това е само част от сюжета на новия филм, който Мартин Макариев и Борислав Захариев планират да снимат. Те са създателите на първия български психотрилър “Вила Роза”. Сега към тях се присъединява и хубавата актриса Луиза Григорова. Тя не само ще изиграе главната женска роля в Black Files (от англ. “Черни досиета”), но вече е част и от продуцентската им компания “Форуард пикчърс”.

Вече няколко месеца Луиза работи по организацията на филма, а с останалите от компанията планират на 1 ноември да стартират кампания за набиране на средства в платформата IndieGoGo.

Заради това Дейвид Хаселхоф и Кармен Електра - и двамата известни от “Спасители на плажа”, записват кратки видеа, с които казват колко добър ще е Black Files. Всъщност когато Хаселхоф гледа демовидеото, дори пита: Няма ли да има роля за мен?

До него екипът стига през един от близките му приятели - друг актьор от американския сериал - Дейвид Чокачи. Той участваше във “Вила Роза”, а сега ще изиграе агента на ЦРУ в новия български екшън трилър. Ако екипът успее да събере достатъчно средства, ще започне да го снима през май в различни точки на страната ни. В него ще участва и вокалът на “Годсмак” Съли Ерна.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
X