Напишете дума/думи за търсене

Красиви като коледни герои

За съжаление, няма кой знае колко женски приказни персонажи, но със сигурност не искате покрай празниците да кожата да ви е заскрежена като на снежен човек и със зеленикавия оттенък на Гринч, нали? За да не заприличате на любимия си фентъзи герой, вижте какви предпразнични усилия да положите.

Бъдете нащрек с червения нос
Ако не искате да приличате на елена Рудолф, тогава се погрижете за красотата и здравето на носа си. Да не говорим, че сополивият нос е освен нехубава гледка и доста досадна за притежателя си. Не е лошо в чантата и винаги да имате хидратиращ крем и тоник. Те ще предпазят кожата на носа ви от изпръхване. Разбира се, не излизайте от вкъщи и добре подплатени с шал, под който всеки момент може да скриете част от лицето си.

Активен въглен за очна линия
Неслучайно очите на Снежния човек са направениот въглен. На фона на светлия му тен те изглеждат още по-изразителни. Ако искате да се сдобиете с тайнствен поглед, тогава купете от аптеката таблетки активен въглен и ги използвайте за грим. В натрошеното хапче потопете навлажнената четка на очната линия.

Позеленейте
Ако се чудите как да се спасите от сухотата на кожата, опитайте да позеленеете. Не говорим да се покриете със зелена козина като коледния злодей Гринч. Всичко, което ви трябва, е намачкано авокадо, смесено с няколко капки зехтин и овлажняващата маска за лице е готова. Оставете я върху лицето си 30 мин, а след това изплакнете с хладка вода.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
X