Напишете дума/думи за търсене

Идеи за уикенда

От 20 до 22 ноември в НДК се провежда DiVino Taste - форум на българското вино. Ще имате възможност да опитате най-доброто от родните производители, да закупите вино на преференциални цени, да участвате в семинари и майсторски класове.

На 21 ноември в Sofia Live Club ще се проведе базар на изкуствата, наречен "Изкуство, вино и шоколад" - още едно неустоимо и ароматно предложение за уикенда.

В цялата страна на 21 ноември ще се състои Нощ на театрите - може да се включите в многобройни събития, да гледате представления на промоционални цени и да бъдете част от публиката на специални постановки, които ще се играят само в тази нощ.

Този уикенд Банско ще е домакин на Гастрономически фестивал Премиер, в рамките на който може да опитате деликатеси от Япония, Перу, Холандия, Италия и др.

Ако пък ви се остава вкъщи, изплетете шал и ръкавици и ги изпратете за кампанията "Изплети топлина". Целта на кампанията е да се съберат топли аксесоари за бездомните хора. Тя продължава до 30 ноември, а адресът, на който се пращат готовите неща, е София 1164, бул. "Яворов" 22, ет. 1, ап. 1 за "Изпрати топлина".

В същото време синоптиците обещават това да е един от последните топли уикенди, така че винаги може просто да излезете с приятели, със семейството, с кучето и да се насладите на циганското лято навън.

Имайте усмихната почивка!

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
X