Напишете дума/думи за търсене

Министърът на икономиката се жени, сватба в кабинета през май (Със снимки на бъдещото семейство)

Ива и Божидар направиха снимки за Коледа с децата му и със синовете на приятелско семейство. На кадъра е и кучето на бъдещото семейство Лукарски.

 

КРИСТИНА КРЪСТЕВА

Министърът на икономиката и лидер на СДС Божидар Лукарски е предложил брак на приятелката си Ива Йорданова, с която живее от година и половина, а сватбата ще е през май, научи "24 часа" ексклузивно от техни приятели в Реформаторския блок. Красивата годеница, която миналата година излезе от политиката заради любовта си с Лукарски, развива успешен бизнес със САЩ, където е завършила образованието си, и пътува често до там.

Лидерът на СДС я изненадал с пръстена преди два месеца, твърдят източниците ни.

Самият Лукарски споделил за предстоящото радостно събитие на сватбата на шефа на Българската агенция за инвестиции - реформатора Стамен Янев. Тогава шефът на родната икономика не сдържал вълнението си и изплюл камъчето - през май и на него му предстояло да заведе до олтара избраницата си.

За Лукарски това ще е втори брак, но Ива и бившата му съпруга били в нормални отношения. Нещо повече - двете му дъщери често гостували в новия му дом. Така било и сега, на Коледа. Лукарски дори е качил във фейсбук профила си снимки с избраницата си и децата си, под които е написал "Благодарен съм за моите прекрасни момичета и пожелавам на всички радостта, която любимите хора носят."

Това ще е третата сватба в кабинета "Борисов". Преди Лукарски под венчило минаха външният министър Даниел Митов и шефът на правителствения пресцентър Севделина Арнаудова.

"24 часа" се добра и до снимки от личния архив на бъдещото семейство Лукарски.

Под тази снимка лидерът на СДС поздрави приятелите си с празниците и благодари на "прекрасните си момичета".
Под тази снимка лидерът на СДС поздрави приятелите си с празниците и благодари на "прекрасните си момичета".
Скоро Ива и Божидар ще изтанцуват първия се сватбен танц.
Скоро Ива и Божидар ще изтанцуват първия се сватбен танц.
Двамата ще станат семейство през май.
Двамата ще станат семейство през май.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
X