Напишете дума/думи за търсене

Хороскоп за 2016 г. Телец: Попътен вятър и нов член в семейството

Кралица Елизабет II

Телец (20 април - 20 май)

Планета: Венера

Елемент: Земя

Ако нещо влезе в главата на Телеца, той много трудно променя решението си. Подозрителен е към всичко ново. Ако му кажете, че е голям инат, ще ви обясни, че просто е търпелив и предпазлив. Мъж или жена, не го критикувайте остро, особено публично. Много е толерантен. Ако още не е собственик на къща, мечтае за това. Неговите приятели трябва да са надеждни и честни хора. “Бързай бавно” е девиз на Телеца. Не обича големите промени и изгражда своето царство бавно, но стабилно. С краката си е стъпил здраво на земята. Има усет към материалните неща. Голям романтик, тъй като го управлява Венера.

Известни Телци: Джордж Клуни, Адел, кралица Елизабет II, Джак Никълсън, Ал Пачино, Боно от U2, Пиърс Броснан, Дейвид Бекъм, Енрике Иглесиас, Барбра Стрейзанд, Пенелопе Крус, Кейт Бланшет, Стиви Уондър, Уилям Шекспир, папа Йоан Павел II, Салвадор Дали, Зигмунд Фройд, Владимир Ленин, Одри Хепбърн, Ума Търман, Мишел Пфайфър, Рене Зелуегър

Tелците ще се чувстват прекрасно през 2016 г. Хороскопът ви подсказва, че ще хванете правилната посока от самото начало на годината. Звездите ще ви пратят много добър попътен вятър в платната. За да постигнете обаче мир, уют и спокойствие в душата си, трябва да помислите за някои клопки, пред които ще се изправите.

2016 година е предизвикателство в областта на помирението. Помислете какво може да направите, за да се отървете от стари конфликти (разправии с приятели, семейство и т.н.) Въпреки че родените под знака на Телеца са нежни и мили, попитайте съвестта си към кого не сте се отнесли много добре, за да оправите положението.

Друго нещо, което трябва да имате предвид през 2016 г., е начинът ви на живот и по-точно ритъмът, в който минават дните ви. Лесно е да се каже “без стрес... не се притеснявай”, но трябва да приложите този подход на практика. Ще се сблъскате с недоразумения и препятствия (от началници или клиенти). За съжаление, често е много трудно да се промени околната среда.

Опитайте да промените всекидневието си лека-полека. Например, ако обядвате набързо, отървете се от този навик постепенно. Бъдете твърди в принципите и не позволявайте на работата да пречи на храната ви. Седмица след седмица отнемайте малко помалко напрежението, което опитват да стоварят върху вас. Игнорирайте звъна на телефона и ако може да си позволите този лукс, изключете го напълно за половин час или повече.

2016 г. се очертава да е по-спокойна от предишната. Ще имате обаче много повече работа. Погрижете се за себе си, за да може да пестите енергия. Годината е благоприятна за недвижимите имоти. Добро време да си купите жилище, да се преместите или да обновите дома си. Период на преход за Телците.

Любов и семейство

Подходящо е тази година да държите ухажорите малко на разстояние. Резервираността ви придава аура на тайнственост и необикновеност. Онзи, който наистина ви обича, няма да бъде спрян и още по-настойчиво ще предприеме романтични стъпки. А тези, които се преструват, че имат по-дълбок интерес, ще загубят апетит за приключения. Годината не е за нови срещи, тъй като ще се появят проблеми, но старите връзки ще се развиват добре. Най-доброто време за любов и романс е през февруари, юли и август.

Внезапни изблици също не са изключени. Може да привлечете ефирни създания, които допълват вашата земна и практична природа. Внимавайте обаче да не дадете сърцето си на някой пълен мечтател, чиято цел винаги се изпарява като сутрешната мъгла.

Що се отнася до семейните въпроси, Телците ще трябва да положат допълнителни усилия за връзка с роднини и близки. Хороскопът предсказва, че семейството ви ще се разшири тази година. Нов член е на път! Някой ще се ожени или ще има бебе.

Кариера

Бъдете готови за среща с бюрокрацията през 2016 г. Дори да сте усърдни и последователни, кръвта ви кипва, когато видите някои нейни форми. Ако можете, избягвайте властите тази година. В противен случай отнесете се към необходимата бумащина с чувство за хумор или като фатален тест за търпението ви.

Хороскопът ви призовава за смирение. Бъдете разумни и чувствителни, но не и снизходителни към другите. Вие сте внимателни и виждате грешките, които останалите пропускат. Посочете ги с доброта, а не с отровна критика. Мотивирайте хората с идеи и усмивка. Не поемайте чужди отговорности. Ако поставите строги граници в бизнес партньорствата, нещата ще са по-лесни за вас.

Астрологично ноември 2016 е най-добрият месец за бизнес дейности. Бъдете по-настойчиви тогава. Август и декември са по-трудни, залагайте на консервативни решения. Април е време за промяна. Ако не ви харесва работата, напуснете я. Ако ви харесва, възползвайте се от нова възможност.

Финанси

Преразгледайте финансовото си положение в началото на 2016 г. Бизнесмените ще трябва внимателно да балансират приходите и разходите, за да се задържат на повърхността. Потърсете експертен съвет за разширяване на бизнеса си чрез купуване на ново оборудване или дългосрочни инвестиции.

През тази година трябва да започнете да разчитате на собствените си ресурси, а не на тези на другите (съпруга, родители, баби и дядовци и т.н.) Няма да получавате лесен достъп до чуждо богатство, а споровете за пари ще ви наранят. Не вземайте големи заеми.

Ако можете, направете голям депозит или авансово плащане за всяка покупка, а най-добре плащайте кеш на момента. Отложете всички скъпи покупки за края на годината, когато нещата изглеждат по-добре за вас. Живейте колкото се може по-икономично и опитайте да спестите пари.

Здраве

Жизнеността на Телеца ще бъде много висока през първото тримесечие на 2016 г. Много е важно да си давате достатъчно почивка между напрегнатите периоди в бизнеса ви. След юли трябва да релаксирате, като отидете на приятни пътешествия за сваляне на стреса. Спортът и упражненията ще ви помогнат да останете във форма.

В средата на годината е възможна криза. Ще сте преуморени и изтощени, а партньорът ви може да не разбира промените в настроението ви. Обърнете внимание на себе си и се старайте да не поемате прекалено много ангажименти. Добре балансирана диета ще ви помогне да подобрите енергията си през годината. Иначе умората и изтощението ще ви победят.

В крайна сметка 2016 е добра година за Телеца. Има много работа за вършене, но ще има и голям личен растеж.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
X