Напишете дума/думи за търсене

Хороскоп за 2016 г. Рак: Любовният ви живот ще е легло от рози

Харисън Форд

Рак (21 юни - 22 юли)

Планета: Луна

Елемент: Вода

Раците най-често са в плен на променливите си настроения. Чувствата им се менят като лунните фази. Тъй като са много чувствителни, другите обичат да си споделят тайни с тях. Консервативни са и не си падат по промени и приключения. Понякога пропускат интересни и изгодни възможности, защото не реагират бързо. Лесно могат да бъдат наранени с неуместни забележки. Тогава се оттеглят насаме и рядко отвръщат на удара с мъст. Трудно могат да бъдат убедени да оставят нещо, което харесват. Вкопчат ли в нещо щипките си, не пускат. Планират си внимателно стъпките. Грижовни са и обичат непрекъснато да бъдат утешавани. Когато пътуват, най-важното е да имат сигурно място, в което да се върнат. Избягват бурните води и мразят разхищението на ресурси.

Известни Раци: Мерил Стрийп, Харисън Форд, Том Круз, Том Ханкс, Силвестър Сталоун, Дейвид Хаселхоф, Лионел Меси, принцеса Даяна, принц Уилям, Джордж Майкъл, Карлос Сантана, Памела Андерсън, Ринго Стар, Ърнест Хемингуей, Далай Лама, Нелсън Мандела, Джордж У. Буш, Рембранд

В началото на 2016 г. вероятно ще се чувствате малко депресирани и без енергия. Дали защото краят на тази година е бил изтощителен в работата или в личния ви живот, ще ви налетят съмнения. Ще се питате откъде да намерите сили, за да се справите с появяващите се нови предизвикателства.

Хороскопът показва, че хората, родени под знака на Рака, трябва да направят голяма крачка напред в работата или в утвърждаването си през 2016 г. Има много начини да се печелят пари и престиж. Обикновено Раците са много предпазливи, но тази година не трябва да пропускате шанса си. Ако имате литературен талант, направете си блог и пишете, ако обичате да готвите, опитайте да качите рецепта в YouTube, ако ви харесва да сте сред природата, споделяйте съвети и опит в социалните мрежи. От вас зависи какво ще предпочетете, но започнете или увеличете значително усилията си.

Щом сте умни и достатъчно упорити, бъдещият ви работодател ще ви забележи или ще получите толкова много почитатели или читатели, че ще стоплят сърцето ви неимоверно. А и рекламните приходи от вашите изяви ще бъдат приятни. 2016-а е безпрецедентно предизвикателство за това как да пречупите стереотипа.

Когато опитате да нанесете последния удар по скучния живот, не забравяйте и останалото. Без него не става. Тази година хороскопът ви препоръчва по-скоро спокойна почивка в планината, отколкото претъпкани плажове на морето. Ракът е воден знак, така че ще оцени някоя вила край езеро. Вземете си четките и боите и уловете нещо от пейзажа около вас. Не е нужно веднага да мислите за изложба. Най-важното е да изследвате красотите на природата. Гъската е прекрасна, ако проучвате цвета на перата ѝ, а не само вкуса ѝ в тигана.

През тази година ви очакват борби за надмощие с другите. Ще чувствате, че някои хора се опитват да ви се противопоставят и да ви контролират.

Ще бъдете неуморни, вдъхновени, отегчени. Ще се чудите какво да правите. За да бъдете щастливи, най-важните промени са вътре във вас. Когато сте доволни отвътре, ще се появи и отвън. Но ще трябва много работа, за да се измъкнете от дупката, в която сами сте се окопали.

Започнете с малки промени в живота си. Планирайте ги внимателно. После се захванете с по-големите, като пак ги обмислите добре. Тръгнете от малкото, за да получите голямото. И помнете, Раци, с бебешки стъпчици напред!

Любов и семейство

Любовният ви живот ще се подобри и ще е достатъчно щастлив, за да си почивате върху легло от рози тази година. Важните въпроси решавайте по взаимно съгласие. Борихте се с връзки в миналото, но на това трябва да се сложи край. Трябва да сте разбрали какво е блокирало любовта ви и вече можете да имате връзката, която желаете. Нещата се оправят през юли и август.

Освен с партньора си не забравяйте топлите отношения с родителите. Особено майката, на която дължите много. Изразете чувствата си, покажете ѝ своята благодарност по подходящ начин. Можете да ѝ дадете неочакван подарък, скъпоценно украшение. Брошка или перлена огърлица ще зарадва всяка истинска дама. Ако отношенията с децата ви са били обтегнати, ще се подобрят тази година. Ако не сте сами и нямате деца, може да очаквате.

Кариера

Хороскопът ви предрича растеж в кариерата. Той обаче може да ви затормози. Предпочитате по-голяма яснота вместо път в неизвестното. Но трябва да бъдете подготвени за особени събития. Възможно е вашата мисия да включва дневен ред, от който друг не се интересува. Но дори и скучната работа може да донесе нова и интересна област за осъществяване. Не се отказвайте, когато се появи пред вас.

2016-а е добра за вашата кариера и бизнес. Опитвате да решите какво искате от живота и какво желаете да правите. Голям успех и възможности в работата идват през септември. Това ще ви докара по-големи отговорности за следващите години. Пригответе се!

Финанси

Печалбите ви ще бъдат добри в началото на 2016 г., което може да доведе до голямо харчене. Трябва да ограничите разходите си, за да останете в рамките на бюджета. Бизнесмените могат да разширят дейността си, като инвестират повече през второто тримесечие на годината. Бизнес пътувания ще донесат добри притоци от различни източници. Най-важното за Раците е да намалят дълговете си и да избягват ненужно пръскане за луксове.

Ако сте разумни с парите, най-добре финансово ще сте от март до август. Внимавайте в края на август и септември да не харчите прекалено. Планирайте и заделяйте пари за черни дни.

Здраве

Здравето ви изисква правилно отношение. Бъдете внимателни между март и юли и си почивайте, колкото е възможно, за да не рухнете. Спорт на открито и пътешествия ще са най-добрият ви фитнес.

Чрез здравето може да промените живота си. Откажете се от нездравословните навици - подобрете диетата, правете упражнения, зарежете цигарите и алкохола. Сега е време за промяна! Не оставяйте за утре това, което можете да промените днес. Много Раци имат проблеми със стреса и трябва да намерят време за себе си. Здравословният начин на живот ще направи чудеса, както и медитацията за събуждане на енергията кундалини. После всичко друго ще си дойде на мястото.

Темата за Рака през 2016 г. е самоусъвършенстването. Работете за по-добро бъдеще и да станете нов човек!

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
X